Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Survivor: Μπάχαλο έγιναν Χάρος – Σαλταφερίδου στο συμβούλιο! Η Δαλάκα «άδειασε» τον Σώζοντα…

 
 
«Το παιχνίδι είναι και ριάλιτι! Κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν λίγο πιο πολύ, ειδικά αν αγωνιστικά δεν έχουν την εικόνα που θα ήθελαν για να παραμείνουν στο παιχνίδι»....
Μπάχαλο έγιναν στο συμβούλιο του Survivor ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος με την Εύη Σαλταφερίδου. Οι δυο τους δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις και αυτό φάνηκε και πριν το συμβούλιο. Οι δύο τους αρπάχτηκαν στην καλύβα, αρχικά για ασήμαντο λόγο, ενώ στη συνέχεια μπήκαν και άλλα πράγματα στη μέση. Η Εύη θεώρησε ότι της μιλάει απότομα, ενώ αποκάλυψε ότι μιλάει και πίσω από την πλάτη της σε άλλους παίκτες.

Στο συμβούλιο, λοιπόν, το καβγαδάκι συνεχίστηκε, ενώ στη μέση μπήκε και η Εύη Σκαρώνη, προκειμένου να αναφέρει τι της είχε πει ο Σώζων. Η κουβέντα μετά πήγε στην καρύδα και ο Σώζων μίλησε για το περιστατικό με τον Στέλιο Κρητικό και την Κατερίνα Δαλάκα. Οι δύο τελευταίοι πήραν το λόγο και τον “άδειασαν” για όσα υποστήριξε ξανά.

«Το παιχνίδι είναι και ριάλιτι! Κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν λίγο πιο πολύ, ειδικά αν αγωνιστικά δεν έχουν την εικόνα που θα ήθελαν για να παραμείνουν στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. «Δεν ήρθα εδώ για να κάνω ριάλιτι. Εγώ μιλάω στα ίσια στον Σώζων, ενώ ο Σώζων δεν μου μιλάει στα ίσια. Εδώ ήρθα για να δοκιμάσω άλλα πράγματα. Ίσως να γνωρίσω καινούργιο κόσμο. Δεν ταιριάζω με όλους και εξαρχής το είπα στον Σώζοντα ότι δεν πειράζει που δεν ταιριάζουμε. Είναι άλλα δέκα άτομα εδώ, θα κάνει ο καθένας παρέα με κάποιον άλλον και εννοείται ότι θα καθόμαστε και όλοι μαζί και δεν θα ενοχλεί ο ένας τον άλλον. Δεν με ενδιαφέρει το ριάλιτι, με ενδιαφέρουν τα αγωνίσματα», ήταν ένα από τα σχόλια της Εύης Σαλταφερίδου.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του Survivor…

 

δες το βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου