Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Φωτιά Μάτι: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα των γονιών για το 6 μηνών βρέφος τους (pics+vid)




Συγκλονιστικές στιγμές στο Μάτι - Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το δράμα - Συγγενείς των θυμάτων επιστρέφουν στον τόπο της τραγωδίας θέλοντας να πουν το στερνό αντίο στα αγαπημένα τους πρόσωπα

Τι να πει κανείς στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους; Τι να πει κανείς στη μάνα που έχασε τον σύζυγο και τα δύο της αγγελούδια από τη μανία της πύρινης λαίλαπας; Τι να πει κανείς στους γονείς που δεν πρόλαβαν να χαρούν το μωράκι τους που βρέθηκε νεκρό και ήταν μόλις 6 μηνών;
Συγγενείς των θυμάτων επιστρέφουν στον τόπο της τραγωδίας θέλοντας να πουν το στερνό αντίο στους αγαπημένους τους και να αντλήσουν δύναμη για τον άδικο χαμό τους.

Με ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα γράμμα με λόγια συγκινητικά τα οποία περιγράφουν την οδύνη και ταυτόχρονα την ελπίδα του αποχαιρέτησε ένα ζευγάρι τον γιο του, τον «μπέμπη του» όπως αναφέρει στο συγκλονιστικό μήνυμα.

Οι τραγικοί γονείς απευθύνουν το στερνό αντίο στο νεκρό αγγελούδι και υπόσχονται συνάμα ότι κάθε καλοκαίρι θα επιστρέφουν στο σημείο «για να δουν το μέρος να πρασινίζει με το χαμόγελό του αδικοχαμένου τους παιδιού».

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: 

«Αγάπη μου, μπέμπη μου, είσαι ένας υπέροχος κολυμβητής μέσα στη θάλασσα. Ήθελες να εντυπωσιάσεις τη μανούλα σου, όπως κάθε φορά που σε έβλεπε και την έκανες χαρούμενη, όπως και περίμενες τον πατερούλη σου να σε χαρεί. Εδώ θα είμαστε κάθε καλοκαίρι και θα κάνουμε μαζί μπάνιο, δίπλα στον παράδεισο που θα τον ξανακάνεις πράσινο. Θα παίζουμε στη θάλασσα όλοι μαζί κι αγαπημένοι. Εγώ, η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου. Ότι θέλεις εσύ, μικρό μου ψαράκι. Δημήτρης, Φωτεινή, Μαργαρίτα, Ανδρέας», αναφέρει το σημείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου