Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Αβάσταχτος πόνος: Τα δίδυμα κοριτσάκια πέθαναν αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους



Ανείπωτη θλίψη σε όλη τη χώρα – Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου – Βρέθηκαν αγκαλιασμένες με τον παππού και τη γιαγιά που δεν τις άφησαν λεπτό
Όλοι πίστευαν σε ένα θαύμα. Όλοι ήλπιζαν πως τα 9χρονα δίδυμα κοριτσάκια θα βρίσκονταν ζωντανά. Δυστυχώς, γράφτηκε ο πιο τραγικός επίλογος…

Η Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου, τα χαμογελαστά δίδυμα που έκαναν διακοπές με τον παππού και τη γιαγιά στο Μάτι, δεν τα κατάφεραν. Η πύρινη λαίλαπα τα πρόλαβε στο χωράφι του θανάτου, πάνω από την παραλία στο Μάτι. Εκεί, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο δεκάδες συμπολίτες μας, βρέθηκαν και τα δίδυμα αγγελούδια, αγκαλιά με τον παππού και τη γιαγιά τους.
Ίσως εμείς, που προσπαθούμε να περιγράψουμε τα όσα συνέβησαν εκείνες τις φοβερές στιγμές που η πυρκαγιά τύλιγε μέσα σε λίγα λεπτά το Μάτι και τον Νέο Βουτζά, δεν μπορούμε να φανταστούμε καν τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν.
Η Σοφία και η Βασιλική,τις οποίες ο μπαμπάς τους αναζητούσε από την πρώτη στιγμή και έφτασε στο σημείο μέσα στον πανικό και τη λαχτάρα τους να τις ξαναδεί, να τις μπερδεύει με άλλα παιδάκια που είδε σε τηλεοπτικά πλάνα, έσβησαν στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιά τους.
Προσπάθησαν να φύγουν από την πύρινη κόλαση. Δεν τα κατάφεραν, όμως. Οι φλόγες τους πρόλαβαν όλους. Το μόνο που κατάφεραν οι δύο ηλικιωμένοι ήταν να τα αγκαλιάσουν, να τα προστατεύσουν όσο μπορούν.

Στο νεκροτομείο γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής ο τραγικός επίλογος.
Οι σοροί των δύο κοριτσιών ταυτοποιήθηκαν, όπως και του παππού και της γιαγιάς.
Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε συντετριμμένος ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είχε αναλάβει για λογαρισμό της οικογένειας τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Φίλος της οικογένειας ανέβασε επίσης στο Facebook την τραγική είδηση:

«Ο επιλογος γραφτηκε.Και οι 4 βρεθηκαν αγκαλια.Ουτε ο θανατος δεν μπορεσε να τους χωρισει»…

Το πρωί της Παρασκευής (27/07) οι γονείς τους βρέθηκαν στο νεκροτομείο της Αθήνας για να παραδώσουν στους ιατροδικαστές προσωπικά αντικείμενα της Σοφίας και της Βασιλικής, όπως κουκλάκια και ρούχα των δύο παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι για τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου είχε εκδοθεί Ambert Alert.

image copy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου