Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Έρχεται το Nomads Μαδασκάρη με 4 υποψήφιους παρουσιαστές!

 
 
Ποια ονόματα συζητιούνται για την παρουσίαση του reality επιβίωσης;
Το ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται για 15 χρόνια στη Λατινική Αμερική και έκανε πέρυσι, το «ντεμπούτο» του, πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, επιστρέφει τον Οκτώβριο από άλλο σημείο του πλανήτη. Ένας επίγειος παράδεισος, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου, νοτιοανατολικά της Αφρικής με εντυπωσιακές εναλλαγές τοπίων και κλίματος, πλούσια και σπάνια βιοποικιλότητα καθώς και με ένα μοναδικό στον πλανήτη οικοσύστημα, το νησί της Μαδαγασκάρης, θα αποτελέσει το φετινό «σπίτι» του Nomads.

Το σκηνικό διαφορετικό, οι αλλαγές πολλές, αλλά οι δοκιμασίες για τους φετινούς συμμετέχοντες εξίσου απαιτητικές. Ο στόχος; Να υπερβούν όλες τις προκλήσεις και τα εμπόδια σ’ αυτό τον αδιάκοπο αγώνα σωματικής και πνευματικής επιβίωσης! Ο νικητής θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, το τηλεοπτικό ενδιαφέρον δεν επικεντρώνεται στα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος όσο στο ποιος ή ποιοι θα αναλάβουν την παρουσίαση. Όπως ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί «δεν έχει κλείσει και δεν ξέρουμε αν θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου». Μάλιστα, η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε και τα άλλα τρία ονόματα που φέρεται να διεκδικούν τη θέση του παρουσιαστή: «Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Βλάχος, Παναγιώτης Βασιλάκος είναι υποψήφιοι παρουσιαστές. Φήμες λένε ότι ο παρουσιαστής δεν θα είναι μόνο ένας. Θα υπάρχει και κάποιος, ο οποίος θα κάνει το backstage και κάποια άλλα πράγματα».
Τώρα, αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έπρεπε να είναι μέσα σε μια λίστα προσώπων που διεκδικούν την παρουσίαση του Nomads ή όχι, είναι μια άλλη κουβέντα…

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου