Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Θρήνος στην Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία μητέρας και κόρης που χάθηκαν στο Γεροπόταμο



Η θλίψη έχει κυριεύσει για τα καλά την Κρήτη, καθώς σήμερα Τρίτη (19/02/2019) συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρετούν την οικογένεια που χάθηκε στα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο Γεροπόταμο, στη Μεσσαρά Ηρακλείου. Η πρώτη πράξη του δράματος παίχτηκε λίγο μετά τις 11:00 στις Άνω Αρχάνες Ηρακλείου, όπου κηδεύτηκαν μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης η 58χρονη μητέρα Μαρία Χατζηπάνου και 20χρόνη κόρη της, Μαριλένα Τσαγκαράκη, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους στο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από το χείμαρρο...


Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Άνω Αρχάνες Ηρακλείου.
«Ζούμε ένα δράμα αυτές τις ημέρες, με τον χαμό αυτής της οικογένειας. Χάθηκε μάνα και δυο κορίτσια και το παλικάρι που ήταν σύζυγος της μίας από τις δύο. Έμεινε πίσω μόνο μια αδελφή, που είναι ράκος. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, θα έπρεπε να επεμβαίνουν οι αρμόδιοι και να αποφεύγονται. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτή η δίοδος δεν είχε φύλαξη, έστω μια κορδέλα. Σκεφτείτε τώρα αυτή την κοπέλα που αποχαιρέτισε τη μάνα της και τη μία αδελφή της και σε λίγο θα πάει να αποχαιρετήσει την άλλη της αδερφή και το γαμπρό της. Εύχομαι να μην ξανάρθουν τέτοιες μέρες», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο εφημέριος του ιερού ναού της Παναγίας, πατήρ Γεώργιος Κασσαβετάκης.

Στην Κρούστα Λασιθίου το «τελευταίο αντίο» στο ζευγάρι

Εν τω μεταξύ, στις 15:00 κηδεύονται στην Κρούστα Λασιθίου η 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη, και ο 29χρονος σύζυγός της, Κώστας Γιαννακάκης.
Αφήνουν πίσω τους ένα παιδί έξι μηνών.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Ο αδόκητος χαμός της 30χρονης Ροδούλας Τσαγκαράκη, του 29χρονου συζύγου της Κώστα Γιαννακάκη, της 21χρονης αδελφής της, Μαριλένας Τσαγκαράκη και της 58χρονης μητέρας τους, Μαρίας Χατζηπάνου, έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Ραγίζουν» καρδιές τα μηνύματα στο Facebook

Την ίδια στιγμή, τα μηνύματα φίλων και συγγενών των θυμάτων στο Facebook προκαλούν ανείπωτη θλίψη.
«Δεν το χωράει ο νους μου, δεν το χωράει. Ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή. Είχα τα θάρρητα μου στο Θεό και τα θαύματα. Δε μπορώ να το πιστέψω, ούτε θέλω. Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Αυτή η τραγωδία για τόσο μικρούς ανθρώπους που χαθήκατε… Για τη μικρούλα που αφήσατε εδώ… Για τους γονείς που χάσανε τον μοναχογιό τους… Για την οικογένεια που έμεινε μόνο μία αδερφή πίσω… Δεν ξέρω για τι να πρωτοκλάψω… Κωστή και Ροδούλα μαζί στη ζωή, και στο θάνατο», λέει συγκλονισμένη μια φίλη του ζευγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου