Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Έβρος: Καταδικασμένος για δολοφονία και τεμαχισμό πτώματος ο Έλληνας που συνέλαβαν οι Τούρκοι



Καταδικασμένος για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό ενός άνδρα το 1990 είναι ο Έλληνας υπήκοος που συνελήφθη να έχει περάσει παράνομα από την Ελλάδα στην Τουρκία, σύμφωνα με πληροφορίες...

Το έγκλημά του είχε συνταράξει το Πανελλήνιο, καθώς σκότωσε, τεμάχισε και έβαλε σε ένα τσουβάλι το θύμα του, ενώ είχε συλληφθεί λίγο πριν εξαφανίσει το πτώμα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του και η αδερφή του ζουν τα τελευταία χρόνια στην Αδριανούπολη της Τουρκίας και όπως φαίνεται, ο άντρας ήθελε να επισκεφθεί τη μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στην Ελλάδα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη, ενώ αφού εξέτισε ποινή δέκα ετών, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα των ελληνικών αρχών, πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 7 Φεβρουαρίου, είχε προσπαθήσει και πάλι να περάσει στην Τουρκία από τις Καστανιές Έβρου, όμως τον απέτρεψαν οι συνοριοφύλακες που βρίσκονται στην περιοχή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας βρίσκεται στο Τμήμα Αλλοδαπών της Αδριανούπολης, προκειμένου να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Oι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν πως συνέλαβαν τον Έλληνα υπήκοο «την ώρα που προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία με παράνομο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου