Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Φινάλε με δακρυσμένα χαμόγελα για την Ελένη Τσολάκη – «Λύγισαν» λίγο πριν το τέλος…



"Δεν θα σας πούμε ψέματα, είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση... Έχω μάθει να αναγνωρίζω και κάποιες μάχες που μπορεί να θεωρούνται χαμένες..."


Η Ελένη Τσολάκη ρώτησε για τελευταία φορά «Τι λέει;» το απόγευμα της Παρασκευής. Η μεσημεριανή εκπομπή του Alpha έγραψε πρόωρα τους τίτλους τέλους και για όλους τους συντελεστές το κλίμα ήταν βαρύ. Πίσω από το γλυκό χαμόγελο και τα όμορφα λόγια της Ελένης, κρύβονταν πολλά ζευγάρια δακρυσμένα μάτια… Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές σε μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα, λέγοντας τα εξής:

«Δεν θα σας πούμε ψέματα, είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση και όταν χρειάζεται να πεις κάποια λόγια αποχαιρετισμού, όταν κάτι τελειώνει και δεν είναι στην ώρα του να τελειώσει. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε σήμερα να σας αφήσουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο, το χαμόγελο που προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε αυτούς τους μήνες που ήμασταν στον αέρα. Θέλω να σας πω ότι επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω μάχες, έχω μάθει να αναγνωρίζω και κάποιες μάχες που μπορεί να θεωρούνται χαμένες. Όταν κάτι τελειώνει όμως, κάτι άλλο πολύ ωραίο, πολύ μεγάλο, πολύ πιο όμορφο, μπορεί να ξεκινάει. Οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και η πραγματική ζωή δεν είναι εδώ, είναι εκεί έξω με τους ανθρώπους που μας αγαπάνε, που μας στηρίζουν, που μας δίνουν δύναμη, μας κάνουν να χαμογελάμε και να πιστεύουμε ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν.


Εδώ ολοκληρώνεται ο κύκλος, εδώ τελειώνει αυτό το ταξίδι με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε και θα τα ξαναπούμε. Τα πιο ωραία και τα πιο μεγάλα είναι πάντα μπροστά μας. Τα φιλιά μας και την αγάπη μου! Ευχαριστούμε εσάς! Εσάς! Γεια σας»!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου