Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Η Κατερίνα Δαλάκα μπαίνει στο “Survivor”. Ποιοι άλλοι επώνυμοι ακολουθούν;



Οπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει (Ο εφιάλτης που ξύπνησε στον ΣΚΑΪ, το plan B για το “Survivor”, αλλά και ο καβγάς στο ΟPEN που πυροδοτεί φήμες), στο “Survivor” παιρνούν κατευθείαν στο Plan B προκειμένου να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να αρχίζουν να ανεβαίνουν και τα νούμερα τηλεθέασης. ...

Ετσι, μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να μην δελεάστηκε από τα πολλά μηδενικά που του πρόσ)φερε η τουρκική παραγωγή (Γη και ύδωρ στον “Ντάνο” για να μπει στο “Survivor”. Τι λέει ο ίδιος και ποια τα σενάρια… επιβίωσης του παιχνιδιού)– είχε και το συμβόλαιο με τον ALPHΑ  – αλλά δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και με την Κατερίνα Δαλάκα. Τι κι αν πριν από λίγο καιρό δήλωνε ότι προτεραιότητα έχει η προετοιμασία της και φυσικά ο αθλητισμός, μόλισε ωστόσο, πέτυχε το πανελλήνιο ρεκόρ που αποζητούσε επιστρέφει και πάλι στον Αγιο Δομίνικο όπως άλλωστε ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από το τρέιλερ του “Survivor” σήμερα.

«Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Ήρθε τώρα η στιγμή, σε λίγες μέρες, να έρθουν και οι καινούργιες παίκτριες. Η παίκτρια που θα προστεθεί στην ελληνική ομάδα είναι η Κατερίνα Δαλάκα», λέει ο Σάκης Τανιμανίδης.


Αλλα ονόματα που ακολουθούν σύμφωνα με τη λίστα που είχαν φτιάξει στο ριάλιτι περιπέτειας είναι ο Κώστασ Καραφώτης και ο Χρήστος Χολίδης, ενώ ήδη εξετάζουν το ενδεχόμενο να μπουν κι άλλοι παλιοί παίκτες που ήταν αγαπητοί στον κόσμο και φυσικά δεν ενέδωσαν στα χρήματα… του ΑΝΤ1!

Tinamess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου