Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Eurovision 2019: Μέχρι και η Daily Mail αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα!


Διθυραμβικό άρθρο από μια εφημερίδα που δεν «ξοδεύεται» σε καλά λόγια για κανέναν - Έγραψε πως ξεσήκωσε τη Eurovision, «έβαλε φωτιά στη σκηνή» και πως είναι η «πραγματική νικήτρια»

H Ελένη Φουρέιρα ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές του τελικού της Eurovision. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε μια πιο ρυθμική εκδοχή του «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 και ξεσήκωσε το κοινό τόσο με την εκρηκτική της παρουσία όσο και με το ταλέντο της.




Η βρετανική Daily Mail σε άρθρο της την αποθέωσε γράφοντας: «Η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου Ελένη Φουρέιρα εξέπληξε το κοινό, επιστρέφοντας για μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο δεύτερο μισό της Eurovision, το οποίο έγινε στο Τελ Αβίβ. Η Φουρέιρα, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα που έδινε την εντύπωση του γυμνού σώματος με αστέρια και στρας σε πολύ στρατηγικές θέσεις, έβαλε «φωτιά» στη σκηνή με τους χορευτές της σε μια γεμάτη ενέργεια εκδοχή του «Dancing Lasha Tumbai. Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της και χαρακτήρισαν την Ελένη Φουρέιρα «πραγματική νικήτρια της Eurovision».


Switch Song (with Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw, Eleni Foureira, Verka Serduchka) - Eurovision 2019





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου