Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Έλλη Στάη-Μιχάλης Γουλανδρής:Σύννεφα στον γάμο τους;

Σύννεφα στο γάμο της Έλλης Στάη και του Μιχάλη Γουλανδρή; Αυτό ισχυρίζεται σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα “Real News”.  Το ζευγάρι, όπως γράφεται, δεν έχει χωρίσει οριστικά αλλά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Η δημοσιογράφος και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν τον περασμένο Ιούνιο να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.


Η Έλλη Στάη μένει και πάλι στο διαμέρισμά που διατηρεί κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ο Μιχάλης Γουλανδρής μένει σε αυτό της Στησιχόρου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.  
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον Μάιο σε café restaurant της Βουλιαγμένης. Από τότε και οι δύο έχουν εμφανιστεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά ποτέ μαζί.
Το καλοκαίρι η Έλλη Στάη το πέρασε με την καλή της φίλη, Έλενη Κόκκαλη, στην εξοχική κατοικία του Σωκράτη Κόκκαλη στη Μύκονο. Οι δύο φίλες έκαναν και μικρές αποδράσεις στην Πάρο, οπού είναι και αγαπημένος προορισμός της δημοσιογράφου.
Μάλιστα, οι δυο τους έκλεψαν την παράσταση στο party της κόρης του Αδαμάντιου Πολέμη, Αλίνας, στη Σχοινούσα, που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τον 15αυγουστο.
Ο Μιχάλης Γουλανδρής φέτος επέλεξε νέους προορισμούς και δεν επισκέφθηκε καθόλου τη Μύκονο. Ο φόρτος εργασίας του επιχειρηματία είναι μεγάλος το τελευταίο διάστημα, μιας και η οικονομική κρίση απαιτεί συνεχώς εγρήγορση. Ο ίδιος ταξιδεύει συνεχώς σε Λονδίνο και Μονακό, όπου και δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις του. Η μεγάλη σε διάρκεια απουσία του επιχειρηματία από την Ελλάδα είναι ένας από τους λόγους, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, που έφερε την ένταση στη σχέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου