Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Κατερίνα Παπουτσάκη 2,5 μηνών έγκυος;




Άνθρωπος του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, ο πιο κοντινός άνθρωπος στη ζωή της Κατερίνας Παπουτσάκη μίλησε στο FTHIS.GR για το ευχάριστο νέο, ότι η ηθοποιός είναι 2,5 μηνών έγκυος και μας αποκάλυψε ότι ζει δειλά- δειλά το όνειρο της μητρότητας.


Και λέμε δειλά- δειλά γιατί όπως μας είπε "ακόμα είναι πολύ νωρίς  να το ανακοινώσει, όπως άλλωστε κάνουν και όλες οι μανούλες στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους. Τόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη όσο και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς περιμένουν με αγωνία να περάσει άλλος ένας κρίσιμος μήνας μέχρι να το ανακοινώσουν σε όλους. Τα Χριστούγεννα, με το καλό θα ανακοινώσουν ότι περιμένουν μωρό". 
Το ζευγάρι δεν πρόκειται να το κρατήσει κρυφό, όχι ότι θα μπορούσε κιόλας, ενώ η απόκτηση του παιδιού είναι κάτι που το θέλουν παρά πολύ. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που παντρεύτηκαν γιατί διαφορετικά κανείς από τους δυο δεν πιστεύει τόσο στον θεσμό του γάμου. Ο γάμος τους, ήταν ένα πάρτι γάμου περισσότερο ώστε να μοιραστούν με τους φίλους τους όλο αυτό που ζουν και που θέλουν να ζήσουν από εδώ και πέρα με τον ερχομό ενός μωρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου