Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Τα κορίτσια της showbiz με μαγιό! Δείτε φωτογραφίες...



Σε πασαρέλα μετατρέπονται κάθε καλοκαίρι οι παραλίες των ελληνικών νησιών καθώς οι καλλίγραμμες κυρίες της εγχώριας σόουμπιζ που καθ΄όλη τη διάρκεια του χειμώνα ζουν και αναπνέουν μέσα στα γυμναστήρια, φορούν τα μικροσκοπικά μπικίνι τους για να φωτογραφηθούν και να κλέψουν την παράσταση.

Με νεροπίστολο μας…στοχεύουν δύο σέξι κορίτσια από την παραλία της Φτελιάς στη Μύκονο. Η Κατερίνα Λάσπα και η Τόνι Σωτηροπούλου απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των Ανέμων. Η Κατερίνα Λάσπα ζει σχεδόν όλο το καλοκαίρι στο νησί καθώς ο σύζυγός της Νεκτάριος Νικολόπουλος διατηρεί επιχείρηση ενώ η Τόνια Σωτηρόπουλο προφανώς επισκέφθηκε το Νησί καθώς ο αγαπημένος της εργάζεται σε beach bar στην περιοχή.
Ένα από τα πιο εκρηκτικό σώματα της ελληνικής σόουμπιζ έχει η πανύψηλη λαϊκή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου η οποία έκανε μια μίνι απόδραση στη Σαντορίνη. Μετά τη συναυλία που έδωσε βρήκε ελεύθερο χρόνο για να κάνει τις βουτιές της και να...ταράξει τον ανδρικό πληθυσμό.
Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα η Ελεονώρα Μελέτη ξαναχτυπά! Η παρουσιάστρια του STAR βρήκε και πάλι τη φόρμα της και ξεκίνησε και πάλι στην Ανάβυσσο τα αγαπημένα της θαλάσσια σπορ που είναι δεύτερη φύση της.
Επιστροφή στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο για τη Βίκυ Καγιά. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια συνεχίζει να χαμογελά παρά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον Νίκο Κριθαριώτη.
Στα Άχλα με τη μονάκριβη κόρη τους βρέθηκαν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρλιό. Το ζευγάρι χαλάρωσε δίπλα στη θάλασσα ενώ η Έλενα Ασημακοπούλου με ένα mix&mach μαγιό εντυπωσίασε καθώς έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου