Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Γύρω από την tv:Αλλάζουν πολλά στην μεσημεριανή εκπομπή του Star.Τι ακριβώς;

Χαμός γίνεται αυτό τον καιρό στο Star,για πάρα πολλούς λόγους.Για το νέο δελτίο ειδήσεων,για την
εκπομπή της Τσαπανίδου,για την εκπομπή του Χατζηνικολάου,για την αλλαγή προφίλ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου,αλλά και για την τεράστια αλλαγή που θα κάνει του χρόνου η εκπομπή ¨Μεσημεριανή Μελέτη¨ σε πολλά επίπεδα.Το ¨Γύρω από την tv¨ σας αποκαλύπτει τι ετοιμάζει ο Θέμης Μάλλης με την Ελεονώρα,χωρίς πλέον τον Σταμάτη Μαλλέλη.


Αρχικά
θα γίνει μία αλλαγή σε επίπεδο προσώπων.Στην εκπομπή παραμένουν οι :Σπύρος Σιγούρους,Δήμητρα Καλφούτζου και η Μαρία Σταματέρη.Η Τζωρτζέλα,λόγω της εγκυμοσύνης θα επιστρέψει στη μέση της τηλεοπτικής σεζόν και αν...

Ψάχνουν λοιπόν 3 πρόσωπα.Τρεις δημοσιογράφους και μέσα από το κανάλι,αλλά και εκτός,που θα έχουν χιούμορ και ρεπορτάζ.Νάσος Γουμενίδης,Στέφανος Κωνστανίδης,Δήμητρης Παπανώτας,Στάθης Παπούλιας,Δημήτρης Σαράντος,Λάουρα Νάργες,Ολγίνα Σαντίκου,Τζούλη Αγοράκη,Ιωάννα Βάσσου είναι κάποια από τα πρόσωπα που μπορεί να τα εντάξουν στην εκπομπή.

Επίσης μάλλον αλλάζει ο τίτλος.Τέλος η Μεσημεριανή Μελέτη.Ένας νέος τίτλος σημαίνει και μία αλλαγή.

Θα δούμε μία τεράστια αλλαγή στο studio.Θα μπουν οθόνες με καλύτερη ανάλυση των ρεπορταζ,θα αλλάξει το τραπεζάκι.

Τέλος θα γίνει δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ,που πάντα κάνει νούμερα,αλλά θα μπουν και πολλά κοινωνικά θέματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου