Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Γύρω από την tv:Όλο το παρασκήνιο για το ¨The Voice¨!

Ένταση και πολύ κινητικότητα επικράτησε χθες στο πρώτο γύρισμα του The Voice. Πάνω από 60
τεχνικοί και συνεργάτες (στιλίστες, μακιγιέζ, κομμωτές) των τραγουδιστών και άνθρωποι της παραγωγής βρισκόντουσαν εκεί επί 14 ώρες. Συγκεκριμένα το γύρισμα ξεκίνησε στις 10 το πρωί και τελείωσε στις 12 το βράδυ με ένα διάλειμμα της μίας ώρας. Στόχος η δημιουργία του πιο φιλόδοξου talent show που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα. Και οι κανόνες που έπρεπε να τηρηθούν αυστηροί.

Καταρχάς,
οι διαγωνιζόμενοι και η κριτική επιτροπή μπήκαν από διαφορετικές πόρτες για να μην συναντηθούν. Οποιαδήποτε προσωπική επαφή απαγορεύονταν αφού εδώ τον πρώτο και το τελευταίο ρόλο παίζει η φωνή. Γύρω στις 12 μπήκε η πρώτη ομάδα διαγωνιζομένων στο πλατό. Οι κριτές σύμφωνα με τους κανόνες έχουν γυρισμένη την πλάτη στους παίχτες. Όταν ακούσουν μια ενδιαφέρουσα φωνή γυρίζουν την καρέκλα τους και εμφανίζονται στον παίχτη. Αυτό σημαίνει ότι ο διαγωνιζόμενος παίρνει το μαγικό εισιτήριο για την πρώτη φάση του show , ενώ ο κριτής που γύρισε την καρέκλα αναλαμβάνει να του κάνει coaching στη φωνή. Αν την καρέκλα γυρίσουν παραπάνω από δυο κριτές τότε ο διαγωνιζόμενος διαλέγει ποιον τραγουδιστή θα επιλέξει για coach.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πιο ήπια κριτής ήταν η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος ο πιο πλακατζής ενώ ο Μιχάλης των Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου πιο συγκρατημένη. Γενικά όλοι συμφώνησαν ότι η κριτική επιτροπή είχε μεταξύ τους πολύ καλή χημεία, τα σχόλια ήταν εύστοχα και δεν υπήρχε καμία ίντριγκα η ένταση μεταξύ τους παρά την κούραση. Τα γυρίσματα των πρώτων οντισιόν θα κρατήσουν 5 μέρες, ενώ ο Ant1 έχει βάλει στόχο να κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου. Πάντως όλοι συμφώνησαν ότι ήταν μια μέρα δύσκολη αλλά ταυτόχρονα και πολύ δημιουργική δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για το show.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου