Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τελευταία ευκαιρία για τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα

 

 

Μέσα σε 15 μέρες, αρχής από σήμερα οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται από το περασμένο καλοκαίρι σε διαθεσιμότητα θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη μετάταξή τους.

Σύμφωνα με το “Βήμα” ανοίγουν 381 θέσεις εκπαιδευτικών, εκ των οποίων οι 181 θέσεις σε δομές του υπουργείου Παιδείας, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)-περιλαμβάνονται επίσης 5 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και 2 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Οι άλλες 200 (εκ των οποίων 189 ΔΕ βοηθών νοσηλευτών και 11 ΤΕ μαιευτικής) αφορούν σε θέσεις σε υγειονομικές δομές του υπουργείου Υγείας.

Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, στις οποίες κατείχαν οργανική ή προσωποπαγή θέση, αίτηση για τη μετάταξή τους.

Στην αίτηση του, ο εκπαιδευτικός θα καθορίζει τη σειρά προτίμησης των φορέων που επιθυμεί να μεταταχθεί καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία τυχόν δεν περιλαμβάνονται στο προσωπικό του Μητρώο.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι από τους εκπαιδευτικούς δεν μεταταχθούν κινδυνεύουν άμεσα, καθώς βρίσκονται σε διαθεσιμότητα από τον Ιούλιο, να βρεθούν εκτός δημοσίου λόγω παρέλευσης του οκτάμηνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου