Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

“Έφυγε” ο Έλληνας της Γουέστ Χαμ

 

Θρήνος στην Γουέστ Χαμ καθώς ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός, Ντίλαν Τομπίδης έχασε τη “μάχη” με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών.

Ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στη δεύτερη ομάδα του λονδρέζικου συλλόγου το 2011 και ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, όταν εντελώς τυχαία σε έναν έλεγχο αντιντόπινγκ ενόψει ματς της Εθνικής ομάδα Αυστραλίας αποκαλύφθηκε ένας όγκος στα γεννητικά του όργανα.





Πάντως, η Γουέστ Χαμ του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα σε έναν αγώνα για το Λίγκ Καπ, τον Σεπτέμβρη του 2012 κόντρα στην Γουίγκαν,



Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Γουέστ Χαμ μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Ο Ντίλαν Τομπίδης παρέμεινε τακτικός επισκέπτης του Τσάντγουελ Χιθ κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, ενώ η θετική αύρα και η επαγγελματική του προσέγγιση για το ποδόσφαιρο εντυπωσίαζαν πάντα τους συμπαίκτες και τους προπονητές του. Ο Ντίλαν έκανε μεγάλες προσπάθειες για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη, υποστηρίζοντας μεγάλες καμπάνιες στο πλευρό προσωπικοτήτων όπως ο ηθοποιός Σάμιουελ Τζάκσον και ο άσος του σνούκερ Τζίμι Γουάιτ.

Ο Ντίλαν ήταν σεβαστός από όλους όσοι τον ξεχώριζαν για τις έξυπνες ποδοσφαιρικές του ιδέες και το χαρακτήρα του που αποδείχθηκε μεγαλύτερος από την ίδια του τη ζωή. Ήταν ένας αξιαγάπητος γιος, εκπληκτικός αδερφός και αξιότιμο μέλος της Γουέστ Χαμ. Θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για όσους είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε".

Παράλληλα, όπως ενημέρωσαν οι Λονδρέζοι θα κρατηθεί ενός λεπτού σίγη στη μνήμη του, στο ερχόμενο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου