Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Γύρω από την tv:Από το Άλφα...ως το Βήτα!No 4.(Σας αποκαλύπτουμε τα συμβόλαια των συνεργατών της βασίλισσας Σπυροπούλου,τη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού,αλλά και το ξεπεσμό της Λαμπίρη).Διαβάστε και σοκαριστείτε!

Αυτή την εβδομάδα η στήλη ¨Γύρω από την tv:Από το Άλφα ως το Βήτα¨ σήμερα κλείνει έναν
πετυχημένο μήνα.Για τόσο λίγο καιρό έχουμε πάει πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για αυτό.Πατήστε λοιπόν το Διαβάστε περισσότερα και φιλοξενηθείτε σε πολλά τηλεοπτικά νέα και σχόλια,άκρως αποκαλυπτικά....

Βάση της παραπάνω υπόσχεσης μου ξεκινώ με το πρώτο αποκλειστικό νέο.Όσοι δέχονται πρόταση και συζητούν με τους ιθύνοντες του Alpha για τη νέα πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,αλλά και όσοι
περνάνε για δοκιμαστικό για το πρόγραμμα αυτό υπογράφουν ένα συμβόλαιο που υπόσχονται να μην αποκαλύψουν τίποτα μα τίποτα.Με την προυπόθεση να ενημερώσουν πρώτα το γραφείο τύπου του καναλιού.

Για να μη λέμε πράγματα χωρίς να σας εξηγούμε από το που το μάθαμε,να σας ενημερώσουμε ότι ρώταγα επίμονα έναν άνθρωπο που ακούστηκε ότι θα βρίσκεται στην εκπομπή και δεν μου απαντούσε.Αφού τον έπρηξα και του έκανα κατανοητό ότι δεν αποκαλύψω τίποτα μου εκμυστηρεύτηκε το παραπάνω,για το συμβόλαιο.Ε με γκόμενα Κοντομηνά μπλέκεις...δεν είναι λίγο το πράγμα.

Δηλαδή αυτό συμβαίνει μόνο σε αυτή την εκπομπή?Μετά από ψάξιμο μάθαμε ότι αυτό συμβαίνει από το 2005 και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.Κατά τη διάρκεια ή το τέλος της συνεργασίας μαζί της απαγορεύονται να αποκαλύπτουν το οποιοδήποτε παρασκήνιο.

Έψιλον εβδομάδα ήταν αυτή που περάσαμε.Είχαμε επίσημες ανακοινώσεις για Θέμη Μάλλη,Χριστίνα Λαμπίρη,Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου.Τα 3 δελτία τύπου διαδόθηκαν παντού και δέχτηκαν πολύ θετικά σχόλια,σε αντίθεση με τις περσινές μεταγραφές του Ant1(Γιατί άραγε????)Ο πρώτος θα είναι αρχισυντάκτης όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών,η δεύτερη θα κάνει πρωινή lifestyle εκπομπή 6.45 με 10 και οι τρίτοι πρωινό Σαββατοκύριακο 10 με 1.

Ζαλίστηκα με τις ανακοινώσεις,αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα.Κάπου στις αρχές Σεπτεμβρίου θα σκάσει και η επίσημη ανακοίνωση για την Ελεονώρα Μελέτη,η οποία θα παρουσιάσει εβδομαδιαία εκπομπή με ταξίδια,έρευνες και συνεντεύξεις.Ακούστηκε ότι θα πάει και η Κορομηλά μεσημέρι,αλλά δεν το βλέπω.Το budget δεν το σηκώνει...Πάντως αν έστω μία εκπομπή του Εψιλον θα περάσει το φράγμα του 10% τότε θα θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη.

Η Νερίτ θα εντάξει σύντομα μια νέα κωμική καθημερινή σειρά με τίτλο Ένα μήλο την ημέρα¨.Θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται στις 16.15 το απόγευμα.Μέσα από ηθοποιούς,σενάριο και υποθέσεις θα δίνεται το μήνυμα του όλοι τρέφονται σωστά.Αν η εκπομπή πάει καλά(Για Νερίτ πάνω 5% είναι επιτυχία),τότε όπως μάθαμε θα μετακινηθεί στην Prime time.

Θα ήταν αστείο πριν λίγο καιρό να μαθαίναμε ότι ο ηθοποιός(ο θεός να τον κάνει) Στέλιος Κρητικός μπορεί να είναι στο νέο πρωινό του Mega με το Μάρκο Σεφερλή.Ναι ο γυμνασμένος τύπος που συνεργάζεται μαζί του τα τελευταία 3 χρόνια συζητά να είναι στο πρωινό.Ο τύπος που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη.Megas είσαι κύριε...

Ίσως να δούμε και τον Τσιλιπουνιδάκη του Star σε αυτή την εκπομπή.Να το θυμηθείτε...

Και η ανατροπή ήρθε!Ο Μουτσινάς γίνεται μόνιμος κάτοικος Αμαρουσίου.Τι και αν το πιθανότερο ήταν να ήταν μόνο στις ¨Τρίχες¨ και σε ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι στο Skai τελικά το δεύτερο ναυάγησε.Ο λόγος είναι ότι ο Λάτσιος του έκλεισε αποκλειστικό συμβόλαιο.Έτσι πέρα από τη σειρά στον Ant1 θα κάνει και άλλα πράγματα.

Λάουρα Νάργες,Ντίνος Σιωμόπουλος,Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργο Λιανό θέλει ο Ant1 να εντάξει στο διαγωνιστικό κομμάτι του ¨Splash¨.Όλα αυτά σε πρόχειρους σχεδιασμός,διότι καν δεν ξέρουν αν θα βγει στο Β μισό την ημέρα Σάββατο,όπως θα ήταν το ιδανικό.Πάντως η Μπουλέ θα το παρουσιάσει...

Μάλλον μέχρι του τέλος του μήνα θα ξεκινήσουν γυρίσματα οι ¨Συμμαθητές¨.Οι ηθοποιοί σιγά σιγά τελειώνουν τις περιοδείες τους.Η πρεμιέρα θα γίνει κάπου στα μέση Οκτώβρη.Γυρίσματα για τα ¨Τούρκικα για Αρχάριους¨ θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου,για να βγει στις αρχές Νοεμβρίου.

Να λοιπόν πόσα πρόβατα είμαστε στην Ελλάδα.To ¨Ice bucket challenge¨ ήρθε και έμεινε.Είναι ότι πιο γελοίο και ψευτοφιλανθρωπικό έχει βγει τα τελευταία χρόνια.Το τελευταίο χαζό στο χωριό το έκανε,χωρίς καν να ξέρει τι κρύβει από πίσω.

Ξύλο πρέπει να φάει ο δημοσιογράφος που πρώτα έγραψε την είδηση ότι πέθανε ο Αντώνης Βαρδής.Μετά από λίγο ο ίδιος το διέψευσε με ένα τέλειο τρόπο.Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή στους δημοσιογράφους του internet.Είναι απαράδεκτο.

Όπως μάθαμε την Παρασκευή ξεκίνησε γυρίσματα η νέα σειρά του Mega με τίτλο ¨Μάνα Χ ουρανού¨.Θα πρωταγωνιστούν Μαρία Σολωμού,Τάσος Γιαννόπουλος,Ιωάννης Παπαζήσεις,Γιώργος Χατζηπαύλου και Μαρία Κωνσταντάκη.Καλή επιτυχία....

Πάντως όσον αφορά τη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πολλά πιθανά concept συζητούν με το Γιάννη Λάτσιο.Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουν αποφασίσει.Στόχος και των 2 είναι η εκπομπή να ξεπερνά χωρίς ιδιαίτερο υψηλό lead in το 25% και με πολύ δυνατό lead in να διατηρεί τα νούμερα τηλεθέασης.

Ρόδα είναι και γυρίζει.Όπως έμαθα αποκλειστικά από έγκυρη πηγή η Χριστίνα Λαμπίρη όταν βρισκόταν στο Star,αλλά και στο Skai είχε δώσει ρητή εντολή να μην λέγεται στην εκπομπή της το όνομα Μένιος Φουρθιώτης,διότι τον θεωρούσε πολύ trash.Τώρα θα πρέπει όχι μόνο να μοιράζονται την ίδια τηλεοπτική στέγη(Έψιλον),αλλά και να συνεργάζονται,αφού ο Φουρθιώτης έχει την επιμέλεια και θα έχει πολλών εκπομπών στο σταθμό.

Σειρά όπως πήρε το αυτί μου πέρα από το ¨Αλ τσαντίρι νιουζ¨ θα κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος,αλλά θα είναι άκρως ανατρεπτική και διαφορετική από ένα κλασσικό σήριαλ.

Τι ήταν αυτό που ξέσπασε ανάμεσα σε Μπουσδούκου και Πολυκάρπου,Γουμενίδη.Η πρώτη έκανε επίθεση σε αυτόν που τη φωτογράφησε σε προσωπική της στιγμή με το αμόρε της.Η δεύτερη έγραψε στο facebook ότι "Απλά τραγικό... Αλλά ο κόσμος πρέπει να την στείλει σπίτι της, να μην την βγάλουν ούτε φωτογραφίες για ταυτότητα... Άντε πια!" και ο τρίτος έκανε τρομερή επίθεση στην Μπουσδούκου μέσα από το blog του.Χαμός στην τηλεοπτική πιάτσα...

Ύστερα σας αποκαλύπτω ότι Μπέζας και Πολυκάρπου θα είναι στο πάνελ της Λαμπίρη στο Έψιλον.Η Ηλιοπούλου μάλλον παραμένει Skai.

Φύλο και φτερό τα έκανε όλα ο Παναγιωτόπουλος όταν έμαθε ότι οι εκδότες του Mega θέλουν δαγκωτό Στραβελάκη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.Παναγιωτόπουλος και Στραβελάκης δεν τα πάνε καλά και αυτή η αλλαγή θα φέρει καυγάδες...

Χαρά στην τηλεκριτικό.Καλεσμένη η Ντέπυ Γκολεμά στο ¨Καλοκαίρι Παντού¨ φάνηκε ότι δεν έχει ιδέα από τηλεόραση.Δεν ήξερε καταστάσεις και δεν μπορούσε να εκφέρει άποψη.Κρίμα διότι κάποτε μεσουρανούσε την τηλεοπτική κριτική και ρεπορτάζ.

Ψάξτε.Πέρα από την ανακοίνωση του Έψιλον για τη Μελέτη,σύντομα θα έχουμε και ανακοίνωση μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

Ώρα να πηγαίνω και σήμερα.Πραγματικά είμαι χαρούμενος κάθε φορά που τελειώνει αυτή η στήλη,διότι αισθάνομαι ότι γράφω πολλά.Ελπίζω αυτή η στήλη να φιλοξενείται σε αυτό το blog για ακόμη πολύ καιρό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου