Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Γύρω από την tv:Διαβάστε τη 10η έκδοση της στήλης και σοκαριστείτε!

Αχ εδώ είμαστε και σήμερα και είμαι έτοιμος να σας πω πολλά!Σήμερα η στήλη είναι ιδιαίτερη,διότι φιλοξενείται για τελευταία φορά στο ekkentriko.blogspot.gr,μιας και από την επόμενη εβδομάδα θα έχει άλλη ιντερνετική στέγη.Παραμένω ωστόσο στο blog και από αύριο θα μεταφέρουμε καθημερινό(και όχι εβδομαδιαίο) μπόλικο παρασκήνιο από την τηλεόραση και το lifestyle.

Βέβαια δεν θα σας απογοητεύσω και ξεκινώ αμέσως με τα κλασσικά μας θέματα.

Γεγονός είναι πως ξεκίνησε στο Skai και η Μαρία Ηλιάκη με το Μάκη Πουνέντη.Η εκπομπή είναι αντιγραφή του ¨Δέστε τους¨ και δυστυχώς είναι υποδεέστερο του.Από τα έξυπνα βραβεία στα ρούχα με λαδί και πασούμια περάσαμε
σε απλές και βαρετές κάρτες.Το προφίλ της παρουσιάστριας έχει χαλάσει και βγάζει κάτι ξινό.Έκπληξη αποτελεί ο Μάκης Πουνέντης με το χιούμορ του,ωστόσο η ομάδα ακόμα δεν έχει δέσει.Τα νούμερα είναι απογοητευτικά.Μονοψήφια όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Δεν είναι δυνατόν η Χριστίνα Λαμπίρη πέρυσι να έκανε πολύ περισσότερη τηλεθέαση με λιγότερα εφόδια και promo.Αυτό προκαλεί πονοκέφαλο στο Skai και όπως μάθαμε έχει προγραμματιστεί στις 17 Οκτωβρίου μία σύσκεψη με στελέχη του σταθμού για να δούνε τι θα αλλάξει η εκπομπή(αν δεν υπάρχει άνοδος στη τηλεθέαση).Θα δούμε πως θα κυλήσει το πρόγραμμα μετά την είσοδο και του ¨Όλα παίζουν¨.

Ε είναι δυνατόν να προετοιμάζονται για το ¨Όλα παίζουν¨ στον Alpha τόσο καιρό και να αναβάλλεται η πρεμιέρα επειδή το studio δεν είναι έτοιμο?Μόνο και ξεκινήσει η εκπομπή στις 13 του μηνός και δεν δω πλατό υπερπαραγωγή,θα τα σπάσω όλα.

Ζήτω!Επιτέλους ένα μεσημεριανό-όπως πρέπει να ναι.Τα ¨Αποκαλυπτικά¨ ξέρουν να κάνουν ένα καλό μαγκαζίνο,αφού γίνεται πρωτογενές ρεπορτάζ και κυριαρχεί η δουλειά.Μπόλικο τηλεοπτικό ρεπορτάζ με ανάλυση,ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και φυσικά πολύ δυνατά lifestyle θέματα.Να πως γίνονται τα σωστά μεσημεριανά!!Τόσα χρόνια ψάχναμε να δούμε γιατί τα μεσημεριανά δεν κάνουν νούμερα και η απάντηση ήταν απλή.Διότι κάνετε μεσημεριανό lifestyle λες και κάνετε εκπομπή πολιτισμού.Εμετίλα...

Ήταν τη Δευτέρα και η πρεμιέρα του πρωινού στον Αντ1.Έκπληξη για μένα αποτελεί η Μαίρη Συνατσάκη,η οποία είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τη θητεία της στο πρωινό του Mega.Ο Κώστας Δόξας έχει ένα ενδιαφέρον ρόλο με συνδέσεις,φάρσες και οργάνωση παιχνιδιών και ο Άρης Καβατζίκης με το καλημέρα σας άρχισε να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του.Τέλος πολύ καλή σκέψη η ένταξη παιχνιδιών αλά Ellen Degeneres.

Θα σας πω και για την πρεμιέρα της Ελένη Μενεγάκη.Αν και βαρέθηκα.Ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ.Ήρθε ίδια και απαράλλαχτη και κατά τη διάρκεια της εκπομπής κοιμήθηκα.Στην εκπομπή για μένα τουλάχιστον 2 πρόσωπα θα έπρεπε να αποχωρήσουν.

Ίσως η Ελένη δεν το έχει ανάγκη.Της έγινε promo με το θέμα με τον πρώην σύζυγο της.Για αυτό δεν έκανε και trailer.Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ο κόσμος στηρίζει μία παρουσιάστρια που δεν δουλεύει και απλά είναι καλή ηθοποιός.Διότι ενώ στην προσωπική της ζωή είναι πολύ σοβαρή και σκληρή,στην τηλεόραση το παίζει χαζούλα,αθώα και αγνή.

Και φυσικά ανωριμότητα απέδειξε και ο Ant1.Τι και αν είχε ανακοινώσει ότι στις 13 Οκτώβρη θα ξεκινήσουν οι ¨Συμμαθητές¨ τελικά πάει για 19 του μηνός ή για 26.Ε μα όταν αρχίσατε και εσείς τα γυρίσματα αρχές Σεπτέμβρη,η κατάληξη αυτή ήταν γνωστή.Τα λέγαμε εμείς,αλλά ποιος μας άκουγε...

Λοιπόν έχω γίνει φαν της εκπομπής της Λαμπίρη.Είναι φοβερή και η ομάδα έχει δέσει.Γρήγορη θεματολογία και έξυπνο σχόλιο.Μπράβο!

Μάθαμε ότι η Σπυροπούλου μάλωσε την Κουτσελίνη(που φτάσαμε) επειδή η Ζήνα τόλμησε να της πει πως δεν ήταν σωστό που έκανε on air παρατήρηση σε συνεργάτιδα της επειδή της στάλθηκε μήνυμα.Εκείνη τα πήρε.

Ναι η Κωνσταντίνα όπως μάθαμε δεν αγχώνεται καθόλου για την πολύ κακή πορεία της εκπομπής.Τρέχουν όλοι οι άλλοι,εκτός από εκείνη.

Ξαφνικά έσκασε και ένα πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Λάκη Λαζόπουλο για και στο ¨Αλ τσαντίρι νιουζ¨ για άσχημη κριτική στην κυβέρνηση.Ε να σας θυμίσω ότι είμαστε στο 2014 προς 2015.

Όπως ήταν λογικό ο Λάκης απάντησε με καρφάρα.Έκανε λόγο για φίμωση και ότι με το ΕΣΡ θα τα πει σύντομα.

Πάντως κάτι μου λέει πως φέτος νικητές της χρονιάς θα είναι ο Φώτης με τη Μαρία!Έχουν απίστευτο δέσιμο και το πλατό της εκπομπής είναι άρτιο.Άσε που φέτος ο ανταγωνισμός προβλέπεται και πολύ ήπιος.

Ρόδα είναι και γυρίζει.Εκεί που κάποιοι δεν θα ήθελαν να είναι ποτέ στην εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη τώρα μάθαμε πως πολύ γνωστά ονόματα ζητούν να έχουν στήλη.Ο παρουσιαστής βέβαια αποφάσισε να έχει μόνο νέα πρόσωπα.Άκαυτα...

Σίγουρος ήμουν ότι το ¨Μπρούσκο¨ θα κερδίσει το ¨Όνειρο Ήταν¨ και έπεσα μέσα.Η διαφορά των προγραμμάτων είναι από 4 μονάδες ως και 9.Και θεωρώ ότι θα ανοίξει η ψαλίδα.Από εβδομάδα στο ¨Μπρούσκο¨ θα δούμε και τις εξωτικές σκηνές και η τηλεθέαση αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο.

Την ίδια πορεία ωστόσο δεν έχει και το ¨Ρουά Ματ¨.Μονοψήφια στο νεανικό και στο σύνολο τα νούμερα είναι κοντά στο 15%.Στον Αντ1 όπως μάθαμε ευελπιστούν ότι μετά τη μεταφορά της σειράς στην απογευματινή ζώνη θα χτυπάει και 25%.

Ύστερα είδα και το ¨Joy¨ στο Mega και το ¨Join Us¨ στο Skai.Καλά προγράμματα και ποιοτικά.Βέβαια η εκπομπή του Skai είχε ενδιαφέροντα θέματα,ενώ στην εκπομπή του Μέγκα πρέπει να μειώσουν τη μαγειρική.Τηλεοπτική έκπληξη αποτελεί η Αφροδίτη Γραμμέλη.Πάντως και οι 2 εκπομπές δεν πήγαν καλά.

Φυσιολογικό,αφού απέναντι παίζει η Αννίτα Πάνια.Φέτος η πρώην trash παρουσιάστρια έχει κάνει στροφή 180 μοιρών.Παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον concept και αυτό αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης.

Χαρά πήραν στον Αντ1 όταν έμαθαν ότι η ¨Εθνική Ελλάδος¨ αντί για Νοέμβριο πάει για Ιανουάριο.Έτσι λένε θα έχουν παραπάνω χρόνο να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.Α να σας σημειώσουμε ότι στο προγραμματισμό πέρα από την αναβολή των ¨Συμμαθητών¨ υπήρξε και άλλη αλλαγή.Η ¨Εκδρομή¨ δεν θα παίζει Παρασκευή,αλλά Τετάρτη και οι ¨Τρίχες αντί για Τρίτη,Τετάρτη θα παίζονται Τρίτη και Παρασκευή.Όλα αυτά στις 22.15,ενώ τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 8 ο Ant1 έχει την παρουσίαση προγράμματος του.

Ψέμα θα είναι ότι η Λαμπίρη θα χορέψει στο Dancing.Δεν θέλει,διότι όπως είπε σε πολύ κοντινό της πρόσωπο θα πήγαινε μόνο αν έχανε αρκετά κιλά και το καλοκαίρι δεν τα κατάφερε.Η Άντζελα από την άλλη δεν θέλει να πάει γιατί λέει ότι αφου σέβεται την καριέρα της δεν πρέπει να πάει στο παιχνίδι,αλλά να κάνει ένα απλό guest.Κρίμα γιατί θα ήταν ωραίο να λέει στο κοινό μετά την εμφάνιση της ¨Σεβασμός και υποκλισμός¨.

Ώρα να πηγαίνω και σήμερα!Μόλις ολοκληρώθηκε η 10η έκδοση της στήλης ¨Γύρω από την tv¨,ενώ στο ekkentriko συμμετέχω εδώ και 1,5 χρόνο με την ίδια στήλη αλλά σε άλλη μορφή.Από την επόμενη Κυριακή μετακομίζουμε σε άλλη ιντερνετική στέγη,ωστόσο εμείς σε αυτό τον ιστιότοπο θα τα λέμε καθημερινά.Με άλλη στήλη,αλλά με την ίδια εγκυρότητα και άποψη.Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον διαχειριστή του συγκεκριμένου blog,διότι ούτε μία φορά δεν δέχθηκα παρατήρηση για κάτι που έγραψα.Τα λέμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου