Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» ελέγχεται ο Χαϊκάλης μετά την ομολογία του ότι έδωσε 5.000 ευρώ στο μεσάζοντα




Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ παραδέχθηκε ότι είχε γκρίζες συναλλαγές με τον Γιώργο Αποστολόπουλο ο οποίος έπαιζε χρήματά του σε ξένα χρηματιστήρια - Οι βουλευτές απαγορεύεται να έχουν χρηματιστηριακές συναλλαγές - Την ακριβή δήλωση Χαϊκάλη περιμένει ο πρόεδρος της Επιτροπής «πόθεν έσχες» της Βουλής για να καλέσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ για εξηγήσεις

Για ανακριβή δήλωση Πόθεν Έσχες θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αντίστοιχη Επιτροπή της Βουλής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης. Ο συγκεκριμένος βουλευτής τις τελευταίες ημέρες δήλωσε ότι έδωσε ποσό 5.000 ευρώ στον Γιώργο Αποστολόπουλο, προκειμένου εκείνος να παίξει μετοχές στο Χρηματηστήριο.



Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Εσχες Γιώργος Καλαϊτζής έχει ζητήσει και περιμένει την ακριβή διατύπωση της δήλωσης του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για να συγκαλέσει συνεδρίαση της Επιτροπής.

Σημειώνεται πως απαγορεύεται στους βουλευτές η διενέργεια χρηματιστηριακών συναλλαγών και αν διαπιστωθεί αγορά μετοχών, θα γίνει εφαρμογή του άρθρου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες η οποία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών και χρηματική ποινή από 10.000 έως 500.000 ευρώ.

sbill22/12/201417:19Ερώτηση. Πως γίνεται ένας βουλευτής που "ξεχνάει"να δηλώσει τιμολόγιο 50000ε για μην πληρώσει τον ανάλογο φορο Παρανομεί δίνοντας 5000 ε σε λαμογιο να του αποδίδει 500 ε το μήνα ως απόδοση επένδυσης δηλαδη 120% το χρόνο και παράλληλα κατηγορεί άλλους για τοκογλυφία Να μην δέχεται ως αμοιβή 2 -3000000ε για να ψηφησει πρόεδρο της δημοκρατίας Απάντηση: 1ον είναι ηλιθιος 2ον είναι ψεκασμενος και 3ον δεν υπάρχουν τα φράγκα
Απάντηση
ΧΑΙΚΑΛΗ Χαζέ22/12/201417:02Καλά ρε χαικάλη δεν ξέρεις ότι αν πας κόντρα με την μαφία θα σε καθαρίσουν. Η διαφορά είναι ότι στην έλλαδα η μαφία έχει και την δικαιοσύνη στο χέρι, οπότε δεν χρειάζεται να σε τσιμεντώσουν απλά θα σε χώσουν φυλακή.
Απάντηση
@alximistis 22/12/201417:01σε πια οικονομικη θεωρεια προστιθενται τα ποσοστα καθε μηνα; δλδ πως βγαζεις το 120% παιδια δικαιολογημενη η οργη και η αγανακτηση αλλα εαν δεν ξερουμε μην μιλαμε
Απάντηση
O ΣΥΡΙΖΑ Στηρίζει ΣΑΜΑΡΑ22/12/201416:58Το σύστημα είναι τελείως βρώμικο. Ο Σύριζα ψήφισε στην επιτροπή της βουλής ότι το βίντεο είναι παρανόμο και δεν μπορεί να "παίξει" ελεύθερα. παπαγαλάκια της ΝΔ είστε ίδιοι με τον Σύριζα και αφεντικά σας είναι η κομόρα των εθνικών εργολάβων.
Απάντηση
ΝΔ ΚΑΙ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ22/12/201416:49Ο Χαικάλης φυλακή και ο Αποστολόπουλος επικεφαλής στο επικρατείας της ΝΔ. Α! και ο Μπούκουρας ο ναζιστής που είδε το φως το αληθινό ψηφίζει Δήμα για πρόεδρο.
Απάντηση
Ελευθέριος22/12/201416:49Ποιος βουλευτής δεν έπαιξε χρηματιστήριο και μάλιστα όταν αυτό ήταν στις δόξες του; Όλοι έπαιξαν , μηδενός εξαιρουμένου, αν και επισήμως απαγορεύεται. Ο Χαϊκάλης το ομολόγησε. Είναι βλαξ και κορόιδο με περικεφαλαία. Λέγονται αυτά; Τιμή του όμως που το είπε. Τους άλλους 299 ποιος θα τους βρει ότι έπαιζαν χρηματιστήριο; Ουδείς, διότι ο Χαϊκάλης τόλμησε να μιλήσει για χρηματισμό. Θα τον στείλουν και στην φυλακή!!!!!!!
Απάντηση
Αβανταδώρος22/12/201416:41Τοσα και τοσα σκάνδαλα κατά καιρούς μικρά μεγάλα,στημένα η πραγματικά, και ομως βρίσκονται κάποιοι αφελείς να τους πω ετσι, που μέσα απο τα σχόλια υπερασπίζονται τους φταίχτες... Τελικά ο κάθε απατεώνας, ψεύτης η συκοφάντης εχει και λέσχη δικη του! Αυτοί παπαγαλοι,βγαίνουν και ωρύονται, η οτι το ποσόν ειναι μικρό η οτι ο δικός τους δεν ειναι ο μόνος, η οτι ειναι σκευωρία και τα λαμογια παίρνουν αέρα και κάνουν δηλώσεις σαν άλλοι Μαντέλα απο την φυλακή η απο όπου αλλου βρίσκονται. Ασε τους δικηγόρους που συμβουλεύουν τους πελάτες τους, να μπαίνουν στα διάφορα σάιτ, με διαφορετικά ονόματα και υπερασπίζονται τους εαυτούς τους. Έλεος πια η κοροϊδία εχει και ενα όριο!
Απάντηση
tsarospa22/12/201416:35Ρε ειμαστε με τα καλα μας?Ο Αλλος παραδεχτηκε οτι οντως τα ελεγε αυτα που τον κατηγορουν οι ΑΝΕΛ και αυτοι προσπαθουν να πανε μεσα το Χαικαλη?Σαμαρα αυτα δεν τα εχει κανει ουτε η χουντα του Πινοσετ!
Απάντηση
Φούφουτος 22/12/201416:28Προσπαθώ να βρώ πιο ηλίθια συμπεριφορά από βουλευτή και δεν μπορώ. Αν κανείς θυμάται κάποια "καλύτερη", ας βοηθήσει. Ειδικά το ότι όλη η κουβέντα γίνεται για 5000 ευρώ. Κύριε Παύλο, πείτε μας τουλάχιστον το αληθινό ποσό που στείλατε έξω, γιατί τόσα στέλνω και εγώ κάθε μήνα...
Απάντηση
Γιώργος 22/12/201416:19Μαφιόζοι.....! Ολο τό σύστημα μια μάφια !
Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν
* Υποχρεωτικά πεδία
Το protothema.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
Όλες οι ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου