Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ρόδος: Μαζική δολοφονία σε ζωντανή σύνδεση! Δουλέμποροι έριξαν σκάφος με 100 ψυχές στα βράχια! Οι άνθρωποι έπεφταν στην θάλασσα να σωθούν!

 

 

- Δεν έχει προηγούμενο αυτά που είδαν κάτοικοι και τουρίστες στην παραλία του Ζεφύρου της Ρόδου
- Τουλάχιστον τρεις οι νεκροί στην περιοχή, μεταξύ των οποίων και ένα αγοράκι 4 ετών
- 49 έχουν μεταφερθεί στην αστυνομία - 14 στο Λιμενικό και 30 στο νοσοκομείο - Ένα παιδί διασωληνωμένο
- Οι μετανάστες βούτηξαν στη θάλασσα την ώρα που το δουλεμπορικό άρχισε να βυθίζεται στο σημείο
- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από τον τόπο της τραγωδίας, μόλις 500 μέτρα από το λιμάνι της Ρόδου
- Η κραυγή απόγνωσης του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου στο NewsIt: ''Αυτοσχεδιάζουμε για να σώσουμε τον κόσμο''

Άνθρωποι να βολοδέρνουν στα κύματα. Στιγμές αγωνίας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά που βρέθηκαν στην θάλασσα όταν αφέθηκαν στην τύχη τους από τους δουλεμπόρους. Αυτή την φορά το νέο ναυάγιο σε βραχώδη περιοχή, σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από την ακτή του Ζεφύρου στη Ρόδο. 

 Οι μετανάστες έπεσαν στη θάλασσα και άρχισαν να κολυμπούν προς την ακτή. Μέχρι αυτή την ώρα οι νεκροί ανέρχονται σε τρεις μεταξύ των οποίων και ένα μικρό παιδί.




Ένα νέο βιντεο - ντοκουμέντο από το Tvkosmos καταγράφει τη στιγμή που το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον 100 μετανάστες, χτυπάει στα βράχια και οι άνθρωποι βρίσκονται στην θάλασσα. Στην συνέχεια καταγράφονται οι προσπάθειες των λιμενικών των εθελοντών και των αρχών που με αυταπάρνηση έπεσαν στα κύματα για να σώσουν όσους πιο πολλούς ανθρώπους μπορούσαν.

Να σημειωθεί ότι ο σύμφωνα με μαρτυρίες των μεταναστών ο δουλέμπορος που τους μετέφερε τους εγκατέλειψε ανοικτά της Ρόδου και έφυγε προς Τουρκία με γρήγορη φουσκωτή λέμβο ή Jet Ski.
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου