Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ο Ι.Μιχαηλίδης εξομολογείται: «Έφτασα κοντά στο θάνατο»



Ένας χρόνος πέρασε από όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρίσκεται στην εντατική. Τώρα μιλάει για την περιπέτειά του και εξηγεί τι συνέβη.



Ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ και ταλέντο, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αποφεύγει τις δηλώσεις, τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφήσεις, αλλά όταν αποφασίσει να τα πει στο κοινό, μιλάει από καρδιάς. Συναντώντας τηλεοπτικά τον φίλο του Θοδωρή Αθερίδη, οι δυο άντρες επιδόθηκαν σε έναν απολαυστικό διάλογο.

«Οι περισσότερες γυναίκες που είχες ποτέ στο κρεβάτι σου;», ρώτησε τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη από τη θέση του παρουσιαστή ο Θοδωρής Αθερίδης, με τον πρώτο να απαντάει: «Ταυτόχρονα; Μία και με το ζόρι»! Η συζήτηση άνοιξε περισσότερο και η επόμενη ερώτηση που ήρθε ήταν πιο τολμηρή: «Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσουμε πόσους άντρες είχες στο κρεβάτι σου;», ρώτησε ο Αθερίδης. «Με άντρες έχω κοιμηθεί, με πολλούς φίλους μου. Εννοείται ότι κοιμηθήκαμε χωρίς περαιτέρω εξέλιξη...», απάντησε γρήγορα και στοχευμένα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Η περιπέτεια με την υγεία του 

Σε ερώτηση του Θοδωρή Αθερίδης «Πότε έφτασες πιο κοντά στον θάνατο;», ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είπε:«Πέρυσι, που έπαθα αυτή τη ζημιά. Πρόλαβα ένα έμφραγμα. Έγραφαν ότι πέθανα. Ήμουν τυχερός, όμως. Έκανα μπαλονάκι».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου