Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Παρατράγουδα με τη συναυλία Βανδή-Ρόκκου στη Γερμανία-ΕΞΑΛΛΟΙ οι Έλληνες ομογενείς μαζί τους



Η γεννημένη στη Γερμανία Δέσποινα Βανδή, κατάφερε να κάνει έξαλλους τους ομογενείς θαυμαστές της στη χώρα. Οι καταγγελίες και όσα συνέβησαν.



Μεγάλη απογοήτευση σκόρπισε η συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Στέλιου Ρόκκου στη γερμανική πόλη Lüdenscheid, σε όλους όσοι έσπευσαν να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες από κοντά. Όπως λένε αρκετοί από όλους όσοι βρέθηκαν εκεί, περίμεναν για πολλές ώρες στην ουρά ώστε να μπουν στην αίθουσα, πλήρωσαν εισιτήριο 35 ευρώ μόνο για την είσοδο χωρίς ποτό και τους ζητήθηκε να πληρώσουν για ένα ανθρακούχο νερό 10 ευρώ!
Κι αν όλα αυτά ήταν λάθη του επιχειρηματία και των ιθυνόντων και όχι των καλλιτεχνών, οι θαυμαστές της Δέσποινα Βανδή έγιναν έξαλλοι, αφού μετά από όλα αυτά η τραγουδίστρια δεν παρέμεινε στο καμαρίνι της για να τη συναντήσουν, αλλά έφυγε αμέσως και βρήκαν άδεια τα καμαρίνια.
Μετά τις 5 τα ξημερώματα όπου τελείωσε η εμφάνιση και όλοι γνώριζαν ότι θα τους δώσει αυτόγραφα και θα τους συναντήσει, βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού η Δέσποινα Βανδή εξαφανίστηκε από την πίσω πόρτα όπως είπαν στο Radiogr.de , που βρέθηκε εκεί και συνομίλησε μαζί τους παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τα λεγόμενα των θαυμαστών, ο μάνατζερ της τους είπε ότι είναι πολύ κουρασμένη, προκαλώντας τους οργή.
Οι ομογενείς θαυμαστές της Δέσποινας Βανδή καταγγέλλουν πως υπήρξαν θύματα κοροϊδίας καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ δηλώνουν ότι πλήρωσαν και πολλά χρήματα για να φτάσουν από όπου μένουν στην πόλη που έγινε η εμφάνιση.

δες το βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου