Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Ασύλληπτος θρήνος στην κηδεία του αδελφού του Βαγγέλη Μόρα...Το τελευταίο αντίο είπαν πλήθος Λαρισαίων και όχι μόνον, στον Δημήτρη Μόρα, αδελφό του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος έφυγε σε ηλικία μόλις 35 ετών νικημένος από λευχαιμία.

Ο Ιερός Ναός της Ζωοδόχου Πηγής στους Αμπελόκηπους είχε γεμίσει ασφυκτικά – παρά την υψηλή θερμοκρασία που είχε δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα – θέλοντας να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του εκλιπόντα.
Τραγική φιγούρα ο Βαγγέλης Μόρας, ο διεθνής Λαρισαίος ποδοσφαιριστής που είχε κι αυτός από την πλευρά του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τον αδελφό του στη ζωή.

Ο Δημήτρης Μόρας νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στην Αυστραλία, αλλά εδώ και λίγες μέρες είχε μεταφερθεί στην πατρίδα του για να συνεχίσει τη νοσηλεία. Ωστόσο, την Παρασκευή έχασε τελικά τη ζωή του σε ηλικία 35 ετών.
Ο εκλιπών πήγε για διακοπές στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2014, όταν μετά από μία εντελώς απρόοπτη αδιαθεσία επισκέφθηκε το νοσοκομείο Alfred.

Η διάγνωση των γιατρών ήταν καταπέλτης για τον αδερφό του διεθνούς αμυντικού, καθώς μετά τις σχετικές εξετάσεις,
οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από λευχαιμία.
Ο Δημήτρης Μόρας μπήκε στο νοσοκομείο στις 7 Απριλίου του 2014 και επειδή οι γιατροί που τον παρακολουθούν έκριναν επικίνδυνη έως απαγορευτική για την υγεία του άτυχου νέου οποιαδήποτε μετακίνηση, νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στην χώρα.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μόρας τον επισκέφθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο νοσοκομείο και προχώρησε σε δωρεά μυελού των οστών για να βοηθήσει στον αδελφό του.
ΦΩΤΟ από το onlarissa


Πηγή: onlarissa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου