Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

“Θα σε βάλω φυλακή”!!Άγριος καυγάς Καμμένου – Βενιζέλου με απειλές για φυλακίσεις



Άγριος καυγάς Καμμένου -Βενιζέλου ξέσπασε στη Βουλή, με αφορμή τις τοποθετήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργού Άμυνας, για ατασθαλίες στους εξοπλισμούς από τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Καμμένος ήταν άκρως επιθετικός για την προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, στην ομιλία του στη Βουλή για το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων.
Από εδώ και πέρα, όσο μας στηρίζει ο ελληνικός λαός, θα σας τσακίζουμε, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος προς τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα ο κ. Καμμένος απςευθυνόμενος στην Φώφη Γεννηματά που είχε μιλήσει προηγουμένως είπε ότι «η κ. Γεννηματά δεν έχει κανένα λόγο για υπερασπίζεται τον κ. Βενιζέλο για τα υποβρύχια».
«Έχουμε υποχρέωση όλοι μαζί αυτούς που λήστεψαν τη χώρα να τους φυλακίσουμε» κατέληξε χαρακτηριστικά.
Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Καμμένου, τον λόγο ζήτησε και πήρε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά η οποία τόνισε: «Ας καμαρώνει ο πρωθυπουργός για τους συνεργάτες του στην κυβέρνηση. Ως εδώ με τον λαϊκισμό. Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα».
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος και μίλησε για προσωπικό παραλήρημα του κ. Καμμένου.
«Είμαι βαθύτατα θιγμένος γιατί αναγκάζομαι να ψηφίζω και έμμεσα να παρέχω στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου. Απαιτώ σεβασμό όχι σε εμένα αλλά στον λαό, δηλαδή στην αλήθεια. Να επιβάλει ο Τσίπρας έναν τρόπο συμπεριφοράς ο οποίος να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε και πάλι ο κ. Καμμένος ο οποίος ανέφερε: «Αν ο κ. Βενιζέλος νομίζει πως επειδή απόψε θα ψηφίσει θα του χαρίσουμε την υπόθεση με τα υποβρύχια είναι γελασμένος. Καμία συναλλαγή κανένας συμβιβασμός. Κανείς δεν απαλλάσσετε. Αν δεν θέλετε να ψηφίσετε μη ψηφίσετε και ας πέσει η κυβέρνηση. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».
Αμέσως μετά ο κ. Βενιζέλος ανταπάντησε σε υψηλούς τόνους: «Επί των ημερών μου οι συμβάσεις για τα υποβρύχια είναι ότι πιο καθαρό ψηφίστηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Μη τολμήσετε να αλλάξετε τον νόμο περί προμηθειών. Σταματήστε τα τεχνάσματα. Προσέξτε τι κάνετε τώρα επί θητείας σας».

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου