Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Χαμός στο Twitter: Πώς ο Άδωνις ειρωνεύτηκε καρκινοπαθή. Σάλος [φωτο]



Πώς ο Άδωνις Γεωργιάδης ειρωνεύτηκε καρκινοπαθή στο twitter και προκάλεσε σάλο;

Το μένος των χρηστών του twitter προκάλεσε για ακόμη μία φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γερωργιάδης, ο οποίος σε κριτική που του άσκησε καρκινοπαθής χρήστης του κοινωνικού μέσου σχετικά με το έργο του όσο ήταν υπουργός Υγείας εκείνος τον χαρακτήρισε ψεύτη και του είπε ότι δεν πάσχει από καρκίνο.
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον γνωστό χρήστη του twitter ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων άλλων χρηστών που με τη σειρά τους απάντησαν στον βουλευτή της ΝΔ.
«Όταν είπα προ ολίγων ημερών ότι τα νοσοκομεία του ΕΣΥ θα κλείσουν, έπεσαν ως συνήθως να με φάνε. Πάει και το ΑΧΕΠΑ», έγραψε στον λογαριασμό του ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να λάβει την απάντηση του Τζορτ΄ζαλ ότι εκείνος ήταν υπουργός όταν έκανε χημειοθεραπείες κι έλεγε ότι μόνο οι ασθενείς σε τελικό στάδιο επείγουν, παροτρύνοντας τον να μην μιλάει για κατάντια.
Ο πρώην υπουργός τότε μη σεβόμενος την ασθένεια του πολίτη που του απάντησε όχι μόνο διέψευσε ότι είχε κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση αλλά διέψευσε και τον πολίτη λέγοντας ότι δεν είναικαρκινοπαθής και χαρακτηρίζοντας τον ψεύτη.
«Καρκίνο είχα, όχι Αλτσχάιμερ. Θυμάμαι άριστα και τι συνέβαινε και τι είχε δηλώσει σαν υπουργός Υγείας. Αυτά πες τα στη ΔΑΠ», ήταν η απάντηση του καρκινοπαθούς.
Δείτε το διάλογο του Άδωνι Γεωργιάδη με τον καρκινοπαθή στο twitter και τις αντιδράσεις των άλλων χρηστών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου