Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Τηλεθέαση: Η Σπυροπούλου πέρασε πάνω από την Καραβάτου στην πρώτη μάχη της σεζόνΤι έδειξαν οι μετρήσεις για τα δύο αντίπαλα πρωινά προγράμματα;Μετά την Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η δεύτερη που μπήκε στην τηλεοπτική αρένα του Σαββατοκύριακου. Οι δύο γυναίκες μονομάχησαν για πρώτη φορά φέτος, ενώ αναμένεται μέσα στον Οκτώβρη και η είσοδος στη ζώνη της Μαρίας Μπεκατώρου. Το "Σπίτι μου σπιτάκι μου" και το "Στα καλά καθούμενα" "έτρεξαν" με γοργούς ρυθμούς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής τους τα πολλά και διαφορετικά θέματά τους και περίμεναν το πόρισμα της Nielsen...Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, στο γενικό σύνολο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε ποσοστό 11,3%, με την Κατερίνα Καραβάτου να ακολουθεί σε μικρή απόσταση με 10,2%. Οι δύο γυναίκες ισοφάρισαν κάποιες στιγμές, αλλά ο Alpha ήταν αυτός που διατήρησε μικρή υπεροχή μέχρι το τέλος.

Στο δυναμικό κοινό τα πράγματα ήταν πιο ξακάθαρα με το 'Σπίτι μου σπιτάκι μου" να πετυχαίνει ξεκάθαρη νίκη με 13,5%. Η εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" έμεινε πιο πίσω και "κλείδωσε" στο 8,7%.

Αυτή, βέβαια, είναι μια πρώτη καταγραφή που είναι σίγουρο ότι θα επαναδιαμορφωθεί το επόμενο διάστημα, όταν θα μπουν στο παιχνίδι και οι υπόλοιποι παίκτες. Ποιος θα ηγηθεί άραγε της κούρσας φέτος;

Γιώργος Σκρομπόλας

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου