Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

«Άδειασε» ο Λιάγκας τη Συνατσάκη για τις... λιαγκιές: «Το πρόβλημά της είναι...» Άδειασμα και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Είναι λάθος το γλέιψιμο στον Καλημέρη»!


«H Ιλένια δεν χρειάζεται κανέναν δικηγόρο. Άκουσα τι έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας... λιαγκιές»! Ήταν αυτή η φράση της Μαίρης Συνατσάκη που προκάλεσε την άμεση σκληρή απάντηση του παρουσιαστή, κατά τη διάρκεια του "Πρωινό" της Τετάρτης. «Η Μαίρη είναι προφανές ότι είναι πειραγμένη πέρα από αυτά που λέει ότι λέω λιαγκιές. Με ξέρει η Μαίρη ποιος είμαι και λέω τη γνώμη μου πάντα. Το πρόβλημα της Συνατσάκη πρέπει να καταλάβει η Μαίρη ότι δεν είμαι εγώ. Όταν η Συνατσάκη έχει μια βόμβα ωρολογιακή μέσα στο σπίτι της, πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι ο Λιάγκας που λέει λιαγκιές. Ο Λιάγκας είναι εδώ και κρίνεται γι' αυτά που λέει, το πρόβλημα είναι μέσα στο σπίτι της, στην εκπομπή της και λέγεται Ιλένια. Μόνη της το λέει», είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος.

Ο παρουσιαστής φύλαγε "στόλισμα" και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Με αφορμή τη δήλωση του Δημήτρη ότι ο τίτλος της νέας του εκπομπής ήταν ιδέα του Τζώνη Καλημέρη, ο Γιώργος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι και λάθος του Ουγγαρέζου το γλείψιμο στον Καλημέρη»!

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου