Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Λεβέντης: Αυτή η κυβέρνηση θα καταρρεύσει και θα πάμε σε οικουμενική

 

 

«Ανθρωποκτονία» τα νέα μέτρα του πολυνομοσχεδίου

 

Αποκαλύπτει ότι θέλει το γραφείο του Γεωργίου Παπανδρέου στη Βουλή

«Ανθρωποκτονία» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τα νέα μέτρα του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου, το οποίο δόθηκε αιφνιδιαστικά χθες το βράδυ από το υπουργείο Οικονομικών προς δημόσια διαβούλευση.




Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Λεβέντης  επανέλαβε την πρότασή του για συγχώνευση συντάξεων και κατάργηση όλων των συντάξεων άνω των 1.500 ευρώ.

Την ίδια ώρα, αναφερόμενος στα νέα μέτρα που φέρνει το τρίτο μνημόνιο είπε πως πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν αν θα ψηφίσουν, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως «αυτή η κυβέρνηση δε θα βγάλει το χρόνο», αλλά «θα καταρρεύσει και θα πάμε σε οικουμενική κυβέρνηση».

Ποιο γραφείο θέλει και γιατί

Και μπορεί ο Βασίλης Λεβέντης να μην θέλει να εγκατασταθεί στο γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Βουλή, αλλά γι' αυτό δεν ευθύνονται μόνο τα περί «γκαντεμιάς» του πρώην πρωθυπουργού.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε συνέχεια στο ζήτημα του γραφείου αφού ακόμη και αγιασμό να κάνει,ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να εγκατασταθεί εκεί για για λόγους ιστορικότητας και μάλιστα, αποκάλυψε ότι προτιμάει να πάρει το γραφείο του  Γεωργίου Παπανδρέου.

«Δεν έχει έρθει κανένας να μου πει δικαιούσαι αυτοκίνητο. Εδώ μας έχουν χωρίς γραφεία. Μας έδωσαν του Μητσοτάκη ένα γραφείο, το οποίο για λόγους ιστορικότητας δεν το θέλω», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το γιατί δε θέλει το γραφείο απάντησε: «Γιατί υπάρχει γραφείο του Γεωργίου Παπανδρέου άδειο. Του Γεωργίου Παπανδρέου του γέρου. Εκείνο θέλω, λόγω ιστορικότητας».

Πάντως, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε περί «γκαντεμιάς» του κ. Μητσοτάκη είπε ότι απλά χαριτολογούσε.

«Δεν το χόντρυνα αλλά ο Βούτσης γιατί μου το έδωσε αυτό ενώ υπάρχει το άλλο άδειο; Όταν είπα ότι δεν θέλω του Μητσοτάκη το γραφείο, χαριτολογώντας το είπα. Κακώς θύμωσε η κ. Μπακογιάννη, ξέρει ότι εγώ χαριτολογώ», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου