Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Με ρεκόρ πωλήσεων φτάνουν στα ελληνικά καταστήματα τα νέα iPhone 6s




Στην χώρα μας σε λίγες ώρες


Από τις 9 Οκτωβρίου κάνουν επίσημο ντεμπούτο στην ελληνική αγορά, αφού για πρώτη φορά η αμερικανική εταιρεία συμπεριέλαβε την Ελλάδα μόλις στο δεύτερο κύμα άφιξης των iPhone 6s και 6s Plus

Σε ώρα iPhone 6s αναμένεται να κινηθούν τις επόμενες εβδομάδες (αν όχι μήνες) τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, οι αλυσίδες με ηλεκτρονικά είδη και τα καταστήματα των Apple Premium Resellers. Από τις 9 Οκτωβρίου τα νέα μοντέλα της best seller συσκευής της Apple κάνουν επίσημο ντεμπούτο στην ελληνική αγορά, αφού για πρώτη φορά η αμερικανική εταιρεία συμπεριέλαβε την Ελλάδα μόλις στο δεύτερο κύμα άφιξης των iPhone 6s και 6s Plus.



Αν, παρά τα προβλήματα ρευστότητας και την καταστροφική οικονομική κρίση, η ελληνική αγορά διαθέτει ακόμα «καύσιμο» για να ακολουθήσει και φέτος ότι συμβαίνει παγκοσμίως με την κυκλοφορία των νέων iPhone μένει να αποδειχτεί. Για την ώρα η αύξηση στις πωλήσεις των προϊόντων της Apple (iPhone, iPad, υπολογιστές Mac) στην Ελλάδα, από τις αρχές του έτους, είναι εντυπωσιακή και τρέχει με πάνω από 25% (χρόνο με τον χρόνο).

Τα δυο νέα μοντέλα iPhone φτάνουν στα ελληνικά καταστήματα με ρεκόρ πωλήσεων στις αγορές όπου κυκλοφορούν από τις 25 Σεπτεμβρίου. Η συνήθης φρενίτιδα κατέλαβε τους πιστούς πελάτες της Apple σε Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία, Γερμανία, Κίνα, Ιαπωνία, Αυστραλία και όπου αλλού διατέθηκαν πρώτα τα iPhone 6s και 6s Plus. Ως συνήθως τα τελευταία χρόνια, πολλοί κατασκήνωσαν από την προηγούμενη έξω από τα καταστήματα της Apple, οι on line παραγγελίες εξαντλήθηκαν και κάπως έτσι περισσότερα από 13 εκατομμύρια νέα iPhone διατέθηκαν μέσα στο πρώτο τριήμερο, γεμίζοντας με φρέσκο ρευστό δισεκατομμυρίων δολαρίων τα ήδη παραφουσκωμένα ταμεία της Apple.

Αναλυτές εκτιμούν ότι η αγορά της Κίνας είναι αυτή που έχει δώσει μέχρι στιγμής φέτος περαιτέρω ώθηση στις πωλήσεις των νέων iPhone και ότι κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Apple θα έχει να ανακοινώσει ακόμα καλύτερα - για την ίδια - αποτελέσματα

Η βασικότερη καινοτομία των iPhone 6s και 6s Plus είναι η τεχνολογία 3D Touch, μέσω της οποίας ανιχνεύεται η δύναμη με την οποία ο χρήστης πιέζει την οθόνη, δίνοντας μια νέα διάσταση στο Multi-touch περιβάλλον. Ακόμα, συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα, ενσωματώνουν αναβαθμισμένους φωτογραφικούς αισθητήρες, ταχύτερο επεξεργαστή και περιβάλλονται από ανθεκτικότερο αλουμίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου