Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Καταψύξτε τα λεμόνια σας η καλύτερη λύση για την υγεία σας και για να τα'χετε πάντοτε πρόχειρα

 
 
 
Το λεμόνι είναι ένα φρούτο με πανισχυρές ιδιότητες. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ολόκληρο και να μην πετάξτε τίποτα. Εκτός από τα εξαιρετικά οφέλη του για την υγεία, διαθέτει επίσης και εξαιρετική γεύση.

Προμηθευτείτε βιολογικά λεμόνια, (διαλέξτε λεμόνια σφριγιλά, χωρίς μώλωπες ή ψεγάδια, και βαριά για το μέγεθός τους) πλύνετέ τα καλά  (κάτω από χλιαρό νερό να φύγει το κερί τους) και βάλτε τα στην κατάψυξη. Μόλις τα λεμόνια παγώσουν εντελώς, αλέστε τα και χρησιμοποιήστε τα σε σαλάτες, παγωτά, σούπες και δημητριακά. Με αυτόν τον τρόπο θα δοκιμάσετε μια καινούρια γεύση στην οποία δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.
 
Η φλούδα λεμονιού περιέχει 10 φορές περισσότερη βιταμίνη απ? ό,τι ο χυμός του. Το λεμόνι είναι σημαντικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες. Διαθέτει αντιβακτηριακή δράση και βοηθά στην επιτυχή καταπολέμηση των λοιμώξεων. Είναι εξαιρετικό για την εξόντωση των παρασίτων στο σώμα, ρυθμίζει την πίεση του αίματος, δρα ως αντικαταθλιπτικό και επίσης βοηθά στη μείωση του στρες και των νευρολογικών διαταραχών. Οι φυσικές ενώσεις του εμποδίζουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του μαστού.
 
info
4-6 μήνες (πλυμένα λεμόνια) στην κατάψυξη
κατα το πλύσιμο χλιαρό νερό για να φύγει το κερί τους
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου