Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η απάντηση στις φήμες ότι κόβονται τα Καλημερούδια στο Mega Κύπρου«Εμείς εδώ κάνουμε μια προσπάθεια πάρα πολύ έντιμη και με πολύ κόπο σε αυτή την εκπομπή».


 Από το Σαββατοκύριακο κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega να κόβεται στο Mega Κύπρου επειδή δεν σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της Δευτέρας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου πήρε τον λόγο για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

«Θέλω να πω, σχετικά με όλα όσα έχω ακούσει από χθες ότι τα Καλημερούδια κόβονται στο Mega Κύπρου λόγω χαμηλής τηλεθέασης κι επειδή όλοι εμείς εδώ κάνουμε μια προσπάθεια πάρα πολύ έντιμη και με πολύ κόπο σε αυτή την εκπομπή, καλό είναι να μη δημιουργούνται εντυπώσεις οι οποίες δεν είναι πραγματικές. Το Mega, δυστυχώς, δεν παίζεται στο Mega Κύπρου από το Σεπτέμβριο. Δεν έχει να κάνει με την τηλεθέαση της εκπομπής, ούτε ξεκινήσαμε και μας κόψανε. Από τον Σεπτέμβριο το Mega δεν παίζεται στο Mega Κύπρου, οπότε καλό θα είναι να μην ακούγονται ανακρίβειες οι οποίες δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις», δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου