Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Ώρες αγωνίας για τους δύο νέους στο Μεσολόγγι: Σας ικετεύω βρείτε το παιδί μουΑγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς


Συγκλονίζει η μητέρα ενός εκ των αγνοούμενων: «Κοντεύουμε να χάσουμε το μυαλό μας» δηλώνει στο protothema.gr - «Ψάχνουμε στα χαμένα» λέει ο φίλος τους που ήταν μαζί τους μέχρι τις 3 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς - Τελευταία φορά που εθεάθησαν ήταν κοντά στο χωριό Λεσίνι

Ώρες αγωνίας εξακολουθούν να ζουν οι οικογένειες των δυο νεαρών που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Γιάννης και ο Βασίλης, παιδί του μεροκάματου ο πρώτος και κτηνοτρόφος ο άλλος, βγήκαν για να διασκεδάσουν και μετά από κάποιες ώρες όπως αποκαλύπτει στο protothema.gr η μάνα του Βασίλη η κ. Αλεξάνδρα τα ίχνη τους χάθηκαν.

Όπως λέει η κυρία Αλεξάνδρα οι δύο φίλοι έφυγαν από το χωριό Πεντάλοφος στις 4:30 τα ξημερώματα ενώ η τελευταία φορά που τα ίχνη τους καταγράφηκαν από κάμερες ήταν μισή ώρα αργότερα, στις 5 τα ξημερώματα στο χωριό Λεσίνι.

«Πρέπει να είχε ξημερώσει, έβλεπα πως ο Βασίλης δεν επέστρεψε, τρελάθηκα. Άρχισα να τηλεφωνώ σε φίλους του στα ξαδελφιά του τίποτα. Δε ξέρω τι έγινε, είναι και τα δύο καταπληκτικά παιδιά ούτε προβλήματα είχαν δημιουργήσει ποτέ, τίποτα σας λέω. Μακάρι να βρεθούν. κοντεύουμε να χάσουμε το μυαλό μας» λέει η κυρία Αλεξάνδρα.


«Ήμασταν μαζί έξω μέχρι τις 3 το πρωί σε ένα μπαράκι. Μου είχαν πει ότι θα αργήσουν γι' αυτό κι εγώ τους γύρισα στο χωριό και μετά πήγα σπίτι μου. Το πρωί με πήρε η μητέρα του Βασίλη και μου είπε ότι δεν είχε επιστρέψει σπιτι. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ψάχνουμε στα χαμένα. Είμαστε στους δρόμους και ψάχνουμε. Δεν ειχε δημιουργηθεί κάποια ένταση, τίποτα απολύτως» λέει στο protothema.gr ο Αποστόλης, ο φίλος των δύο νεαρών ανδρών που ήταν μαζί τους τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.
Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι έχουν ήδη κάνει έρευνες στον ποταμό Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885, και με τα στοιχεία αυτά προσπαθούν να ανασυνθέσουν το δρομολόγιό τους μήπως και ανακαλύψουν τα ίχνη τους.

πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου