Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Τσαπανίδου - Νέγκα σχολιάζουν τα οπίσθια της Πρεζεράκου!



«Την έχουνε ξεσκίσει στο κουτσομπολιό…».


 Ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης στα social media, τις τελευταίες ημέρες, είναι το ζεϊμπέκικο της Έρρικας Πρεζεράκου. Άλλοι σχολίαζαν αρνητικά, ότι μια γυναίκα χορεύει ζεϊμπέκικο και ότι δεν χορεύει καλά, και άλλοι μιλούσαν για τον “σέξι” χορό και το… άσπρο παντελόνι.

Το συγκεκριμένο θέμα δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με την Αθηναϊδα Νέγκα συζήτησαν για τον χορό και επικεντρώθηκαν, όμως, στα οπίσθια της αθλήτριας.

«Νομίζω ότι είναι ο πωπός, που είναι πολύ εντυπωσιακός, να το πω. Είναι ένας εντυπωσιακός πωπός, τύφλα να ‘χει η Kim Kardashian, πάρα πολύ ωραίος, η Jennifer Lopez κλπ. Είναι ωραίο να είσαι γυμνασμένη, να έχεις αυτοπεποίθηση με το σώμα σου και να σηκώνεσαι να χορεύεις. Δεν την επαινούν, βέβαια, την έχουνε ξεσκίσει στο κουτσομπολιό. Εγώ, όμως, δεν είμαι υπέρ του να χορεύει μια γυναίκα ζεϊμπέκικο, είναι αντρικός χορός. Αυτό δεν ήταν ζεϊμπέκικο, ήταν κάτι διαφορετικό, αλλά εμένα μου αρέσει αυτή η αυτοπεποίθηση», είπε η Αθηναϊς Νέγκα.

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου