Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Τι έγραφε στο Facebook ο Παντελής Παντελίδης λίγες ώρες πριν σκοτωθεί
Ο τραγουδιστής ανυπομονούσε για την πρεμιέρα του...Πέθανε στην άσφαλτο λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του στο Teatro με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Όλα του τα ποστ φανέρωναν το πόσο περίμενε τη νέα συνεργασία ο Παντελής Παντελίδης.

"Premiera" plhsiazei, Kollhse to gkazi, #‎kiegwsagapw‬" ήταν ένα από τα μηνύματα με τα οποία συνόδευε ο Παντελής Παντελίδης την αφίσα του προγράμματος στο Teatro. "2 kai shmera @ Premiera TEATRO" έγραφε και στο Twitter 18 ώρες πριν από το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.
 

Πριν από τον τραγικό θάνατό του είχε δεχτεί σφοδρή κριτική για τους στίχους του νέου του τραγουδιού "θυμίζεις σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα". Μετά τον σάλο που ξέσπασε απέσυρε το τραγούδι και έδωσε τη δική του εξήγηση για την επιλογή των στίχων του τελευταίου του τραγουδιού.
"Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελληνόπουλο, το απαρνήθηκε προτιμώντας να ζήσει τη μεγάλη ζωή με έναν πλούσιο Τούρκο στη μεριά των κατεχόμενων.Έτσι ανέφερα μέσα στο τραγούδι τους στίχους "εκεί τι κάνεις;" και "πατρίδα πουλάς" χαρακτηρίζοντάς τη "σκάρτη".Είναι μία ερωτική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που μου έχουν εξιστορηθεί κατά καιρούς και με πείραξαν.Όσο για το αν γνωρίζω τη σοβαρότητα της λέξης κατεχόμενα και το αν συμπονώ και σέβομαι τους Ελληνοκύπριους δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο από το ο,τι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει ως στρατιωτικός σε πολεμικά πλοία υπερασπιζόμενος τη σημαία της Ελλάδας και της Κύπρου πάντα έτοιμος να δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί στη δύσκολη στιγμή και γι αυτό και εχω παρασημοφορηθεί απ'την πατρίδα.Απ'όσους πρόλαβαν να με καταδικάσουν ζητώ συγνώμη που τους στεναχώρησα αλλά δυστυχώς το ερμήνευσαν λάθος.Παρ'όλα αυτά λόγω της παρεξήγησης αυτής και της διάστασης που πήρε το θέμα αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κύπριους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε.Σας ευχαριστώ όλους. Παντελής Παντελίδης", ήταν η δική του εξήγηση στο Facebook.
 
Ενδεικτικό των διαστάσεων που είχε πάρει το θέμα και το ποστ της EMI "Κάνει λάθη, για να μάθει..." που συνόδευε το τραγούδι του "Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο". "To Hit ths xronias egine CLIP !!!" έγραφε ο Παντελής Παντελίδης για το ίδιο τραγούδι στις 15 Ιανουαρίου και ήταν το ποστ που είχε επιλέξει να "καρφιτσώσει" πρώτο στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου