Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Μεσσήνη: Πυροβόλησε εν ψυχρώ ένα ζευγάρι και έφυγε

 

Το ενδεχόμενο της επίλυσης προσωπικών διαφορών εξετάζουν οι αστυνομικοί


Ένας 50χρονος άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο εναντίον ενός 38χρονου κατοίκου του χωριού και της 37χρονης συζύγου του το βράδυ της Κυριακής

Το ενδεχόμενο της επίλυσης προσωπικών διαφορών εξετάζουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που διενεργούν προανάκριση για τους πυροβολισμούς ενός ντόπιου «πιστολέρο» εναντίον ενός ζευγαριού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη για ποιον λόγο ο 50χρονος δράστης άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο εναντίον ενός 38χρονου κατοίκου του χωριού και της 37χρονης συζύγου του το βράδυ της Κυριακής, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και επέστρεψε στο... σπίτι του σε άλλη κοινότητα του ίδιου Δήμου!

Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. το πρωί της Δευτέρας και τον προσήγαν σιδηροδέσμιο στο τμήμα Μεσσήνης. Ο δράστης δεν αποκάλυψε τι συνέβη μεταξύ του ίδιου και των παρ’ ολίγον θυμάτων του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου