Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Αεροπειρατεία Κύπρος: Θρίλερ για μία γυναίκα

 

Ο αεροπειρατής ονομάζεται Ιμπραήμ Σαμάχα και είναι περίπου 30 ετών


Ο αεροπειρατής έχει ζητήσει να δει μια Κύπρια, η οποία φέρεται να είναι η πρώην συζυγός του - Η γυναίκα μεταφέρεται στο αεροδρόμιο

Νέα τροπή παίρνει η αεροπειρατεία που είναι σε εξέλιξη στην Κύπρο. Ο αεροπειρατής έχει ζητήσει να δει μια Κύπρια με την οποία είχε παλαιότερα σχέση. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι στο παρελθόν. Η γυναίκα ονομάζεται Μαρίνα Παράσχου εντοπίστηκε και την μεταφέρουν στο αεροδρόμιο.




Ο άντρας που φέρεται να ονομάζεται Ιμπραήμ Σαμάχα και να είναι περίπου 30 ετών, έχει ζητήσει να παραδοθεί τετρασέλιδη επιστολή του στη γυναίκα που ζει στην Κύπρο. Ο άντρας πέταξε το γράμμα, το οποίο είναι γραμμένο στα αραβικά, από την πόρτα του αεροπλάνου. Αυτή την ώρα η επιστολή μεταφράζεται για να μεταφερθεί στις αρχές.

Ο αεροπειρατής φέρεται να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και απειλεί ότι θα χρησιμοποιήσει, αν γίνει προσπάθεια εξουδετέρωσής του.

Ολοι οι επιβάτες αφέθησαν ελεύθεροι
εκτός από τέσσερις ξένους και τα μέλη των πληρώματος, σύμφωνα με τη Egypt Air, μεταξύ των οποίων και δύο Μητροπολίτες του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο Ιωαννουπόλεως Δαμασκηνός και Μιτρίας Νικόδημος, που βρίσκονταν μεταξύ επιβατών.

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των επιβατών περιλαμβάνονται κάποιοι Βρετανοί και 10 Αμερικανοί.

Το θρίλερ με την πτήση MS18 ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 το πρωί όταν αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας καθώς ένας επιβάτης απείλησε να ανατινάξει τη ζώνη με εκρηκτικά που φέρεται να φορούσε. Το αεροσκάφος εκτελούσε την εσωτερική πτήση MS181 Αλεξάνδρεια-Κάιρο και είχε απογειωθεί από την Αλεξάνδρεια στις 8 το πρωί. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, η αεροπειρατεία εκδηλώθηκε όταν το αεροσκάφος βρισκόταν 70 μίλια από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου