Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Με ποια hot ξανθιά γιόρτασε το Όσκαρ στη σουίτα του ο Leonardo DiCaprio!




Όλος ο κόσμος περίμενε τη στιγμή που ο Leonardo DiCaprio θα έφευγε από τα Όσκαρ με το χρυσό αγαλματίδιο. 



Όλος ο κόσμος περίμενε τη στιγμή που ο Leonardo DiCaprio θα έφευγε από τα Όσκαρ με το χρυσό αγαλματίδιο. Ο διάσημος ηθοποιός έδινε για χρόνια τη μάχη, προσφέροντας εξαιρετικές ερμηνείες.

Μετά τη μεγάλη νίκη του, ο Leonardo DiCpario φέρεται να γιόρτασε τη νίκη του στη σουίτα, έχοντας συντροφιά του τη Lauren Hutton. Η Lauren φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, να έμεινε με τον βραβευμένο ηθοποιό σε έπαυλη μέχρι τις 8 το πρωί.
Το 27χρονο μοντέλο πιστεύεται ότι γνώρισε τον Leonardo DiCaprio στην Καραϊβική το 2014 και έγινε κάτι μεταξύ τους τον περασμένο μήνα. "Τα πηγαίνουν καλά... είναι σαφέστατα ο τύπος του", ανέφερε πηγή που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της.
Ο Leonardo DiCaprio το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί με διάφορες καυτές τηλεπερσόνες. Μετά τη νίκη του στα Bafta είχε ζητήσει από την παρουσιάστρια Laura Whitmore να τον ακολουθήσει στη σουίτα του. Έχοντας διάφορες υποχρεώσεις εκείνη τη νύχτα, τον συνάντησε με φίλους της γύρω στις 3.30 το πρωί. Ο εκπρόσωπός της αρνήθηκε ότι κοιμήθηκαν μαζί, επιβεβαιώνοντας ότι απλά βρέθηκαν στο ίδιο after-party με τον διάσημο ηθοποιό.
Εκείνο το βράδυ φέρεται να είχε καλέσει και την πρώην κοπέλα του Joey Essex στη σουίτα του. Το 24χρονο μοντέλο Roxy Horner και ο Leonardo DiCaprio πιστεύεται ότι απομονώθηκαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα.

Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου