Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Απίστευτο! Η NASA δίνει 18.000 δολάρια σε εθελοντές για να μείνουν 70 μέρες ξαπλωμένοι και να καπνίζουν μαριχουάνα

 

Πρόκειται σίγουρα για ανατρεπτικό πείραμα από τη NASA.


Πρόκειται σίγουρα για ανατρεπτικό πείραμα από τη NASA. Ψάχνει εθελοντές που να μπορούν να μείνουν 70 μέρες στο κρεβάτι και να καπνίζουν μαριχουάνα. Και αυτό με αμοιβή 18.000 δολαρίων!

Το συγκεκριμένο πείραμα είναι μέρος της σειράς των "Rest Studies" της NASA, με τους εθελοντές να μπορούν να διαβάζουν επίσης βιβλία, να χρησιμοποιούν το Skype, να παίζουν παιχνίδια αλλά και να καπνίζουν μαριχουάνα. Το πείραμα γίνεται προκειμένου να βρεθούν τρόποι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και καλή υγεία των αστροναυτών κατά τη διάρκεια παρατεταμένων διαστημικών ταξιδιών.
Οι επιστήμονες θέλουν επίσης να καταλάβουν πώς η μαριχουάνα θα επηρεάσει το σώμα και ποιες σωματικές αλλαγές θα συμβούν κατά τη διάρκεια του διαστημικού ταξιδιού.
Θα δημιουργηθούν δύο ξεχωριστές ομάδες, με τους εθελοντές να χωρίζονται σε αυτούς που αθλούνται και αυτούς που δεν κάνουν γυμναστική. Η πρώτη ομάδα θα ασκείται με ειδικό εξοπλισμό ενώ τα πράγματα για τους άλλους εθελοντές θα είναι πιο χαλαρά. Όλοι τους θα περάσουν από διάφορες ιατρικές εξετάσεις για τον έλεγχο μεταξύ άλλων καρδιάς, οστών, μυών, νευρικού, κυκλοφορικού και ανοσοποιητικού του συστήματος.

Πηγή: indiatoday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου