Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Ο Βίτσας «διέγραψε» τον Μητσοτάκη από την παρέλαση στη Νέα Υόρκη!
Δείτε το απίστευτο που συνέβη στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στις ΗΠΑ


Ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας και τον πρόεδρο της ΝΔ βρισκόταν μόνο ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, όμως το Πεντάγωνο... εξαφάνισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας εορτάζεται, ιδίως από τον ομογενενειακό ελληνισμό, μακριά από τους γωστούς κομματικούς διαχωρισμούς, τα πάθη και τις ίντριγκες μεταξύ των διαφορετικών πολιτικών δυνάμεων. Ή έστω έτσι θα έπρεπε να γίνεται.

Στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη παρέστησαν τόσο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Αν όμως κάποιος δει τις 22 φωτογραφίες που κοινοποίησε ο κ. Βίτσας από την παρουσία του στη Νέα Υόρκη ως «honorary marshal» πουθενά δεν θα βρει τον κ. Μητσοτάκη. Λες και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν βρέθηκε ποτέ στις εκδηλώσεις της ομογένειας των ΗΠΑ για την 25η Μαρτίου στη Νέα Υόρκη!

Ή όπως γινόταν στη Σοβιετική Ένωση επί Στάλιν, όπου τα μέλη του κομμουνιστικού κόμματος, όσο ψηλά κι αν βρίσκονταν στην ιεραρχία διαγράφονταν από επίσημες φωτογραφίες όταν έπεφταν σε δυσμένεια ή όταν ο μεγάλος ηγέτης το αποφάσιζε, λες και δεν υπήρξαν ποτέ...

Στη φωτογραφία ο κ. Βίτσας. Δεξιότερα του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας ο πρώην υπουργός της Κύπρου, νυν προεδρικός Επίτροπος Ανθρωπιστικών Θεμάτων και Αποδήμων, Φώτης Φωτίου (με την γαλάζια κορδελα honored guest). Πού είναι ο κ. Μητσοτάκης;Κι εδώ μια φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του προέδρου της ΝΔ όπου αποδεικνύεται ότι υπήρξαν στιγμές που ο κ. Βίτσας βρέθηκε δίπλα-δίπλα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κι όμως αυτό δεν φαίνεται πουθενά στις 22 φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας. Μικροπρέπεια ή απλώς λάθος που έγινε από σύμπτωση;Η ακόλουθη φωτογραφία ήταν κι αυτή μια από τις 22 που δημοσιοποιήθηκαν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο πανύψηλος δήμαρχος Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο κρατά μια ελληνική σημαία. Εξ ευωνύμων του περπατά ο κ. Βίτσας. Αριστερά του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος. Ποιος να το φανταζόταν -αν είχε σαν μοναδική πηγή ενημέρωσης το γραφείο του κ. Βίτσα- ότι παραδίπλα στον Δημήτρη Βίτσα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης;Εδώ μια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του κ.Μητσοτάκη. Μεταξύ άλλων διακρίνονται ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο δημοφιλής δήμαρχος Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο και δίπλα-δίπλα οι κύριοι Μητσοτάκης και Βίτσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου