Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Άρχισαν τα μαχαιρώματα στη «φαβέλα» του Πειραιά

 

Στην πέτρινη αποθήκη του λιμανιού


Αφγανός μαχαίρωσε συμπατριώτη του στο στήθος, έπειτα από συμπλοκή τους για τη σειρά προτεραιότητας στο συσσίτιο - Συμπλοκές τη νύχτα και για το... ποδόσφαιρο

Νέα συμπλοκή σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς ένας Αφγανός μαχαιρώθηκε από συμπατριώτη του.

Οι δυο Αφγανοί συνεπλάκησαν κατά τη διάρκεια του συσσιτίου, στην πέτρινη αποθήκη του λιμανιού, με αποτέλεσμα ο ένας να τραβήξει μαχαίρι και να καρφώσει τον άλλο στο στήθος.

Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ οι άντρες του λιμενικού συνέλαβαν τον δράστη.

Το σημείο της συμπλοκής


Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται τάσεις αποσυμφόρησης του λιμανιού του Πειραιά, με ομάδες προσφύγων και μεταναστών να αναχωρούν για το κέντρο φιλοξενίας που δημιουργήθηκε στον Σκαραμαγκά, οι εντάσεις δεν έχουν εκλείψει, κυρίως μεταξύ Σύρων και Αφγανών.

Είναι όμως η πρώτη φορά που γίνεται γνωστό ότι βγήκαν και μαχαίρια μεταξύ ομοεθνών.

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ ξέσπασαν νέα επεισόδια αυτή τη φορά μεταξύ ομάδων Αφγανών, οι οποίοι έπαιζαν ποδόσφαιρο μεταξύ τους και για άγνωστους λόγους ξεκίνησαν έναν καβγά που γρήγορα πήρε διαστάσεις. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις του Λιμενικού, η παρουσία των οποίων διέκοψε τις συμπλοκές και έτρεψε σε φυγή τους Αφγανούς μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου