Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Βγήκαν από το μαιευτήριο, αγκαλιά με τον γιο τους!




Τέταρτο παιδί για το διάσημο ζευγάρι... Επιστροφή στο σπίτι με τον γιο τους

 Το τέταρτο παιδί τους απέκτησαν πριν λίγες μέρες ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη και είναι στα καλύτερά τους. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον δεύτερο γιο (έχουν ήδη δυο κορίτσια την Αναστασία και την Αριάδνη, και ένα αγόρι τον Αλέξανδρο) το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Ρουβάς junior γεννήθηκε με καισαρική, στις 13:15, στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ και έφερε μεγάλη χαρά σε όλη την οικογένεια.


Και σήμερα βγήκε το εξιτήριο από το μαιευτήριο και ο Σάκης με την Κάτια πήραν το γιο τους και έφυγαν για το σπίτι, όπου τους περίμεναν τα τρία αγγελούδια τους. 


Είμαστε τετραπλά ευτυχισμένοι”, είπε η Κάτια Ζυγούλη βγαίνοντας από το μαιευτήριο, κρατώντας τον γιο στην αγκαλιά της και πρόσθεσε: ”Κατάφερα να την ευχαριστηθώ πολύ αυτήν την εγκυμοσύνη. Τα παιδιά σπίτι τον περιμένουν τον μικρό και έχουμε ήδη μοιράσει αρμοδιότητες για το ποιος θα κάνει τι”.



Ο Σάκης με την σειρά του αποκάλυψε πως κι εκείνος ευχαριστήθηκε πολύ αυτές τις όμορφες στιγμές και δήλωσε: “Εγω θέλω να ευχαριστήσω την Κάτια και τον Έλπιδοφόφο γιατί είναι ήρωες. Τέσσερις εγκυμοσύνες, τέσσερις καισαρικές”. Στην ερώτηση αν θα κάνουν και πέμπτο παιδί, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είπε: “Φθάνει μέχρι εδώ”, ενώ αποκάλυψε πως και το τέταρτο παιδί τους θα έχει όνομα που ξεκινά από το γράμμα “Α”.



Κοντά στο ζευγάρι ήταν φυσικά και ο μαιευτήρας -γυναικολόγος και καλός τους φίλος πια Ελπιδοφόρος Δουράτσος, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογενειακής ευτυχίας του ζευγαριού αφού είναι αυτός που έφερε στον κόσμο όλα τα παιδιά τους. Στη γέννηση της Αριάδνης μάλιστα είχε προβλέψει ότι θα ακολουθήσει και τέταρτο. Αυτή τη φορά, μιλώντας στο TLIFE, δεν δείχνει το ίδιο σίγουρος ότι θα έχει την χαρά να ξαναζήσει ανάλογες στιγμές.



Η έκπληξη του Σάκη στην Κάτια

Λίγο μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού, ο ευτυχισμένος μπαμπάς μοιράστηκε λίγα λεπτά αργότερα μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram. (δες εδώ)



Πρόκειται για μία ζωγραφιά που έφτιαξε μαζί με την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη για να κάνουν έκπληξη στην Κάτια αλλά και για να καλοσωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειας. Οι 6 χρωματιστές καρδιές που "αγκαλιάζουν" η μία την άλλη συμβολίζουν τα μέλη της οικογένειας και το δέσιμό τους.





Να τους ζήσει!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου