Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

«Τρελό» χρήμα για τη μεταγραφή του Μανωλά- Ολοι οι όροι



Ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να είναι ένα απά το καυτά μεταγραφικά ονόματα του καλοκαιριού.


Ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να είναι ένα απά το καυτά μεταγραφικά ονόματα του καλοκαιριού με την Τσέλσι να φέρεται έτοιμη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να τον πάρει από τη Ρόμα.
Τα Football Leaks παρουσιάζουν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό στον ιταλικό σύλλογο. Το συμβόλαιο που υπογράφηκε από τις τρεις πλευρές το καλοκαίρι του 2014 διέρρευσε με κάθε λεπτομέρεια με το ενδιάφερον για τους Πειραιώτες να εστιάζεται στο ποσό που θα πάρουν αυτοί. 

Η Ρόμα τον κοστολογεί 40.000.000 και αν καταφέρει να πάρει αυτό το ποσό τότε στα ταμεία του Ολυμπιακού θα μπουν ακόμα 20.000.000.
Μέχρι στιγμής οι ερυθρόλευκοι έχουν εισπράξει 7, 5 εκατ. ευρώ και εφόσον ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν στη Ρόμα, τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει ακόμη 6.500.000 ευρώ, ως δεύτερο "πακέτο" από την παραχώρησή του.
Το  καλύτερο -για τους "ερυθρόλευκους"- σενάριο όμως είναι αυτό της μεταγραφής του το προσεχές καλοκαίρι. Τι θα γίνει τότε; Αν το ποσό που λάβει η Ρόμα ως αντάλλαγμα είναι μέχρι 15 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 6.500.000 ευρώ από αυτά. Αν όμως το ποσό είναι μεγαλύτερο, θα βάλει στα ταμεία του το 50% του συμφωνηθέντος ποσού μεταξύ της ιταλικής ομάδας και του ενδιαφερόμενου.
Η ακριβής μετάφραση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά αναφέρει πως "ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 6.500.000 ευρώ από τη μεταγραφή του, σε περίπτωση που το ποσό αυτό είναι μεγαλύτερο από το 50% της πώλησής του. Ειδάλλως, θα λάβει το 50% της πώλησης. Σε κάθε ένα από τα δύο σενάρια, ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του τα περισσότερα δυνατά χρήματα που θα προκύψουν από την εκάστοτε συμφωνία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου