Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Έξω φρενών η Μυρσίνη Αρναούτη - Νέες εξελίξεις!



Η κίνηση της οικογένειας Παντελίδη που έχει προκαλέσει δυσφορία στην 30χρονη - Η απόφαση της ασφαλιστικής εταιρείας που αναμένεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα


 Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, καθώς η Μίνα Αρναούτη έχει πλέον ανακτήσει πλήρως την επικοινωνία της με το περιβάλλον. Φαίνεται, λοιπόν, ότι υπάρχει έντονη δυσφορία από πλευράς της κοπέλας μετά τις δηλώσεις του νέου δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπου Λυκούδη, ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής το μοιραίο τζιπ. Όπως ανέφερε στην εκπομπή "Με το καλημέρα" ο Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Μαθαίνω ότι το κορίτσι έγινε έξω φρενών, την πείραξε πάρα πολύ. Είχε μια αντίδραση πάρα πολύ έντονη, ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου και αυτό δείχνει ότι στην κατάθεσή της το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πει πως οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής μετέφερε μία ακόμα σημαντική πληροφορία: «Η ασφαλιστική εταιρεία που ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο στο όνομα του Αντώνη Ρέμου δεν είναι σίγουρο ότι θα στραφεί εναντίον της οικογένειας Παντελίδη ή του οδηγού όποιος ήταν αυτός. Υπάρχει περίπτωση να αποζημιώσει τους πάντες χωρίς να στραφεί εναντίον κανενός». Αυτό, αν συμβεί, αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο για την έκβαση της υπόθεσης.

δες το βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου