Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Αγρια αποδοκιμασία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση για το προσφυγικό video

Η επίθεση εναντίον του βουλευτή εκδηλώθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την προσφυγική κρίση



Η επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρου Παραστατίδη εκδηλώθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την προσφυγική κρίση, που πραγματοποίησε οργάνωση με την επωνυμία Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Παιονίας.
Ο βουλευτής αποδίδει την επίθεση εναντίον του σε «χρυσαυγίτες και άλλους ακροδεξιούς».
Ο ίδιος δηλώνει ότι δέχθηκε να παραστεί στη συγκέντρωση, αφού πρώτα ο δήμαρχος Παιονίας, Χρ. Γκουντενούδης, τον διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για εκδήλωση ακροδεξιών κύκλων.
Ο βουλευτής κατήγγειλε ότι μέλη της ΧΑ του επιτέθηκαν φραστικά με βρισιές κι αποδοκιμασίες όταν ζήτησε να τοποθετηθεί επί του προσφυγικού, εξαναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει, για να δεχθεί κατά την αποχώρησή του και νέα επίθεση με έντονους προπηλακισμούς.
Την επίθεση εναντίον του κ. Παραστατίδη καταδίκασε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση.
«Υπήρχαν κάποια άτομα άγνωστα σε μένα, όμως γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον οι μισοί ήταν κάτοικοι με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο τους», δήλωσε στο ΑΜΠΕ.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε κι ο βουλευτής της ΧΑ, Χρήστος Χατζησάββας, καθώς κι ο δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης.

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου