Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Εν ψυχρώ εκτέλεση ο θάνατος του 20χρονου που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στην Πεντέλη

 

 

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

 

Σε εν ψυχρώ δολοφονία οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε το Σάββατο σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Espresso, η οποία επικαλείται πως έχει πρόσβαση σε ιατροδικαστικά έγγραφα, η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του νεαρού έδειξε ότι είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και μάλιστα οι δράστες πήραν μαζί τους τα άδεια φυσίγγια, καθώς δύο που βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση από το πτώμα θεωρείται ότι είναι παλιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.
Ο 20χρονος είχε περάσει στο Τμήμα Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθήνας και η μικρότερη αδερφή του στα 18 της είναι πρωταθλήτρια του Τάε Κβον Ντο με σημαντικές διακρίσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, άνθρωποι του στενού οικογενειακού κύκλου έβλεπαν καιρό προβληματισμένους τους γονείς του 20χρονου. Είχε αρχίσει να ακούγεται ότι ο νεαρός «είχε χάσει τον δρόμο του» και είχε εγκλωβιστεί στα ναρκωτικά, έχοντας επαφές με χρήστες και διακινητές.
Το τελευταίο διάστημα ο 20χρονος φέρεται ότι δεν ζούσε στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά, αλλά σε ένα διαμέρισμα που νοίκιαζε στους Αμπελόκηπους.
Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 10 Μαΐου όταν οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του.
«Αποκλείεται να είναι ο γιος μου αυτός. Το παιδί μου είναι διακοπές αλλού. Αποκλείεται» ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα του, μετά το τραγικό τέλος.
Σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας ένας από τους τραυματιοφορείς του πληρώματος του ΕΚΑΒ που εκλήθη στο σημείο ήταν ο νονός του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου