Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ναταλία Γερμανού: Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του NaMaSte!

 
 
Δείτε όλα όσα διαδραματίστηκαν στο πλατό της εκπομπής.
Λιποθυμικό επεισόδιο συνέβη στη Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια του Namaste, το μεσημέρι της Πέμπτης.
Η παρουσιάστρια, αρχικά μπήκε στο πλατό με καθυστέρηση 45 λεπτών. Το προηγούμενο διάστημα οι συνεργάτες της έκαναν λακωνικές αναφορές στην απουσία της. Όταν μπήκε η Ναταλία στο στούντιο, είπε προσπαθώντας να μη δώσει έκταση στο θέμα: «Θα περάσουν όλα. Μην ασχολείστε μαζί μου, υπάρχουν πολλά σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».


Στα επόμενα λεπτά, ο σκηνοθέτης απέφευγε να δείχνει στο πλάνο την παρουσιάστρια. Στα λίγα δευτερόλεπτα που την είδαμε, η Ναταλία Γερμανού σκούπιζε τα μάτια της και φαινόταν ιδιαίτέρα αναστατωμένη και ταλαιπωρημένη.
Λίγο αργότερα, κι ενώ η Ναταλία είχε εξαφανιστεί από το πλατό, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης εξήγησε στους τηλεθεατές: «Επειδή μας ρωτάτε στο Τwitter και στο Facebook και μας εκφράζεται την εύλογη απορία, πού είναι η Ναταλία μας σήμερα και γιατί έχει εμφανιστεί τόσο λίγο, θα σας πω ότι είχε ελαφρύ επεισοδιάκι, ψιλολιποθυμικό το λες. Είναι καλά, προσπαθεί να ηρεμήσει και το πιθανότερο είναι να είναι κοντά μας σήμερα κάποια στιγμή της εκπομπής. Είναι καλά πάντως».

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου