Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

World Party: Τανιμανίδης – Μαυρίδης είπαν “αντίο” στο τηλεοπτικό κοινό!


Τα συγκινητικά τους λόγια στο τελευταίο, backstage, επεισόδιο!
Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, παρέα με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής World Party, αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές με ένα backstage επεισόδιο, με ιστορίες που δεν προβλήθηκαν ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά και με ιστορίες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα.


sak
Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Μετά από τόσα χρόνια στο World Party θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και στον Alpha. Νιώθω τόσο τυχερός που είχα δίπλα μου τον καλύτερο συμπαρουσιαστή του πλανήτη για μένα, τον καλύτερο κάμεραμαν του κόσμου και τον άλλον καλύτερο κάμεραμαν του πλανήτη που τυχαίνει να είναι και αδελφικοί μου φίλοι.
Αυτή, όμως, η εμπειρία των χρόνων αυτών έχει κάνει ακόμα πιο δυνατά τα συναισθήματά μου γι’ αυτούς. Είναι τρεις άνθρωποι που θα έδινα τη ζωή μου γι’ αυτούς και ελπίζω αυτή την αδελφική φιλία να μπορέσω να την τιμήσω και να την κρατήσω για όλη μου τη ζωή. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει δικαιωματικά σε εσάς, που μας βλέπετε όλα αυτά τα χρόνια και που είστε ο λόγος που ταξιδεύουμε γιατί εσείς μας έχετε δώσει τη δύναμη να ταξιδεύουμε και να ζούμε όλη αυτή τη μοναδική εμπειρία και μάλιστα σε μια περίοδο υπερβολικά δύσκολη για τη χώρα μας, λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάμε. Ειλικρινά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου και εύχομαι τα πράγματα να γίνουν πολύ γρήγορα καλύτερα και να ταξιδέψουμε όλοι μαζί. Να είστε καλά».
mavrid
Ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε με τη σειρά του: «Πήρα πολλά μαθήματα μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Απέκτησα φίλους, γνώρισα ανθρώπους, είδα καινούργιους τόπους, καινούργιες κουλτούρες. Είναι ένα κλικ παραπάνω για να συνεχίσεις να κάνεις τον εαυτό σου όσο καλύτερο μπορείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου