Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτοί είναι οι 4 άνδρες που βίαζαν & εξέδιδαν 14χρονο κορίτσι στη ΛάρισαΤα ονόματα και τις φωτογραφίες των τεσσάρων ανδρών που βίαζαν και εξέδιδαν ένα 14χρονο κορίτσι στη Λάρισα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία .Τα ονόματα και τις φωτογραφίες των τεσσάρων ανδρών που βίαζαν και εξέδιδαν ένα 14χρονο κορίτσι στη Λάρισα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας,.
Οι τέσσερις άνδρες , τρεις έλληνες και ένας αλλοδαπός κατηγορούνται για υπόθεση μαστροπείας, παράνομης παρακράτησης, βιασμού και αρπαγής ανηλίκου.

Πρόκειται για τους:

α) Ιωάννη ΓΙΟΛΔΑΣΗ του Βασιλείου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού από κοινού και κατά μόνας, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.
β) Κωνσταντίνο ΚΑΨΑΛΗ του Ευαγγέλου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.
γ) Αχιλλέα ΤΣΑΚΙΡΗ του Νικολάου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.
δ) Aliu (ον) KRENAR (επ) του Rrapo, γεν. την 15-9-1981 στην Αλβανία, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου