Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Survivor: Τρεις παίκτες στο ξενοδοχείο – Ποιοι περνούν στον ημιτελικό;

 
 
Τα spoilers για το Survivor. Ποιος αποχωρεί; Ποιοι είναι οι τέσσερις που θα βρεθούν στον ημιτελικό; 
 
Τα νέα δεδομένα στο Survivor από την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη την περασμένη Τετάρτη, αλλάζουν ξανά απόψε μετά τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Τα δεδομένα μέχρι χθες…
Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ότι θα εξακολουθούν να είναι δύο οι ομάδες και θα αγωνίζονται ως δύο διαφορετικές ομάδες. Η διαφορά που ανακοίνωσε όμως, είναι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που παρέμεινε στο παιχνίδι, θα αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των «Μαχητών», εναλλάξ. Ενώ η Σάρα και η Ευριδίκη θα συνέχιζαν να αγωνίζονται μεταξύ τους.

Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη φέρνει ξανά αλλαγές…
Το αγώνισμα ισορροπίας και δύναμης ποδιών, έβγαλε εκτός την Ευριδίκη Βαλαβάνη μετά το πρώτο ματς. Η παίκτρια ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από τραυματισμούς στα πόδια και συγκεκριμένα στα γόνατα και η κατάσταση της επιβαρύνθηκε. Έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο πρώτο αγώνισμα επάθλου αναγκάστηκε να παίξει μόνος του 15 φορές μέχρι να φέρει τη νίκη στους Διάσημους.
Λόγω της κατάστασης, στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης προαναγγέλλει την αλλαγή του παιχνιδιού σε ατομικό. Πλέον νικητής σε κάθε αγώνισμα θα είναι μόνο ένας παίκτης.
«Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα, θα είναι μόνο ένας παίκτης» ακούγεται να λέει ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ, στο οποίο υπάρχει μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Ποιοι θα καταφέρουν τώρα που το παιχνίδι γυρνά σε ατομικό να φτάσουν στην τετράδα του ημιτελικού του Survivor; Τα spoilers ξεκίνησαν και εμείς σας τα μεταφέρουμε με επιφύλαξη, όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή La biri biri. Εκεί η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανέφερε πως τρία άτομα βρίσκονται στο ξενοδοχείο, οι δύο γυναίκες και ένας άντρας. Δηλαδή Σάρα Εσκενάζυ και Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρουσιάζονται να έχουν αποχωρήσει σίγουρα. Όσον αφορά στον άντρα που πιθανώς βρίσκεται στο ξενοδοχείο οι εκπομπή αναφέρθηκε σε δύο ονόματα τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Έχουν γυριστεί οι αποχωρήσεις. Έχουν μείνει οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό του Survivor. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή και πάντα σας λέω κρατήστε και μια επιφύλαξη, στο ξενοδοχείο βρίσκονται Σάρα Εσκενάζυ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ένας άντρας. Είναι ο Σπαλιάρας ή είναι ο Βασάλος» ανέφερε συγκεκριμένα η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Αν επαληθευτεί αυτό, θα άφηνε στην τελική τετράδα του ημιτελικού του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Μάριος Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο ή τον Γιάννη Σπαλιάρα.

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου