Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Μαρτυρίες – σοκ για τη δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο – Ήταν ζωντανή, προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια, ξεψύχησε πάνω στον τάφο


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη μέσα στο Β’ Νεκροταφείο.
Όλα δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα συνάντησε τον δολοφόνο της κοντά στο σημείο όπου πήγαινε για να αφήσει μερικά λουλούδια στον τάφο ενός αγαπημένου της προσώπου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Η γυναίκα φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε, ωστόσο προσπάθησε να αντιδράσει. Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως στο σημείο της αρχικής συμπλοκής υπάρχουν ίχνη πάλης.
Αυτό πιστοποιείται και από το γεγονός ότι η άτυχη Δώρα έχει τραύματα στα χέρια, απόδειξη πως προσπάθησε να προστατευθεί από το μαχαίρι του δολοφόνου. δολοφονία μήνυμα Facebook νεκροταφείο

«Αιμόφυρτη ζηούσε βοήθεια»

Ο φονιάς ωστόσο φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος. Συνέχισε να τη χτυπάει με το μαχαίρι μέχρι που κατάφερε να τη χτυπήσει στο στήθος.
Η κοπέλα κατά τη διάρκεια της πάλης καλούσε σε βοήθεια. Ο δολοφόνος αφού τη χτύπησε με το μαχαίρι αρκετές φορές ίσως απομακρύνθηκε φοβούμενος ότι κάποιοι θα σπεύσουν στο σημείο.
Την άφησε βαριά χτυπημένη μέσα στα αίματα και αποχώρησε. Η 32χρονη με κόπο φαίνεται πως προσπάθησε να βγει σε πιο κεντρικό σημείο. Υπάρχουν παντού ίχνη αίματος στη διαδρομή που ακολούθησε.
Δυστυχώς όταν ένας εργαζόμενος έφτασε κοντά της δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει, η 32χρονη έχασε τις δυνάμεις της, έπεσε πάνω σε έναν από τους τάφους.

Η μαρτυρία εργαζόμενου στο Β’ Νεκροταφείο

Όπως λέει η κοπέλα πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια. Έδωσε “μάχη” για να αποφύγει τα χτυπήματα του δολοφόνου και πάλεψε μαζί του. Υπάρχουν ίχνη πάλης.
Λέει πως η 32χρονη ήταν ζωντανή μετά την επίθεση, παρά τα χτυπήματα με το μαχαίρι προσπάθησε να βγει σε κεντρικό σημείο του νεκροταφείου για να ζητήσει βοήθεια. 


Οι τελευταίες στιγμές

Γνώριζα τη Θεοδώρα λέει ο ιερέας. Περιγράφει και εκείνος πως η άτυχη κοπέλα ήταν ζωντανή όταν ο δολοφόνος την άφησε αιμόφυρτη. Όπως δηλώνει ο ίδιος άκουσε τις φωνές των εργαζόμενων στο νοσοκομείο και έσπευσε στο σημείο. Η 32χρονη, λέει ενέπνεε ακόμη.
Προσπάθησε να της μιλήσει, αλλά μέσα σε μερικά λεπτά εκείνη έφυγε από τη ζωή, δεν μπόρεσε να πει τα παραμικρό. 


Το ξέσπασμα του πατέρα

Ο πατέρας της 32χρονης μιλάει για πληρωμένο δολοφόνο. Δεν ήταν μια απλή ληστεία, λέει και τονίζει πως η κόρη του εργαζόταν για λογαριασμό του ΣΔΟΕ.
Πρέπει το ΣΔΟΕ να πει ποιες υποθέσεις χειριζόταν, λέει, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι κάποιοι ήθελαν να της κλείσουν το στόμα μετά από έρευνα που είχε διενεργήσει. 


Οι αστυνομικοί ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση. Προς το παρόν δεν έχει αποκλειστεί κανένα σενάριο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ – Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου